Mikael Sandén

Legitimerad Naprapat
Bilden visar legitimerad naprapat Mikael Sandén på Naprapatlandslaget i Göteborg Vasastan

Kontakta mig eller boka tid

Mikael är Legitimerad Naprapat och jobbar på Naprapatlandslagets kliniker i Nordstan och Vasastan (Göteborg).

Mikael brinner för naprapati, träning och hälsa. Han har alltid varit väldigt aktiv med allt från fotboll och ishockey till flera olika sorters kampsporter. Idag löptränar och styrketränar han  mycket. Det är lika viktigt att stärka det yttre som det inre tycker han och därför finns även ett stort intresse för personlig utveckling.

Vid examen på Naprapathögskolan tilldelades Mikael utmärkelsen Årets bästa student kliniskt-praktiskt och tog även emot ett pris från Svenska Naprapatförbundet.

Mikael är empatisk och engagerad. Han tror på ett holistiskt tänk som han anpassar efter patienternas behov och mål. Mikael tycker det är viktigt att ta hänsyn till flera olika aspekter som naprapat. Att skapa långsiktig förändring och förbättring samt att ge sina patienter redskap, kunskap och medvetenhet för att kunna skapa förändring är grundläggande. Han uppdaterar sig ständigt med ny forskning och information för att kunna ge bästa möjliga vård. Här är en naprapat som tar hand om sina patienter helhjärtat.

Mikael har också ett stort intresse för idrottsmedicin och arbetar mycket med skador i samband med exempelvis löpning och styrketräning. Träning, rörelse och variation är viktiga nycklar för att förändra och det hjälper Mikael sina patienter med.

Bakgrund

  • Naprapathögskolan
  • Dry Needling
  • Löpteknik och rehabilitering efter löprelaterade skador
  • Lower limb tendinopathy
  • Ledbehandling och justeringsteknik

Motto ”Your life does not get bettet by chance – it gets bettet by change”