skip to Main Content

Moa arbetar utifrån ett synsätt där hela kroppens rörelseapparat ses som en helhet. Hon är därför duktig på att behandla hela kroppen vid olika besvär och särskilt bra på att behandla besvär från nacke, käkar och andningsmuskulatur. Detta gör att hon ofta behandlar huvudvärksproblematik, migrän och yrsel.

Akuta smärtor i nacke, rygg, ischias och fötter behandlas framgångsrikt av Moa. Hos henne kan du få behandling för besvär från topp till tå, i alla kroppens leder och muskulatur.

För Moa är det viktigt att du som patient känner dig trygg och bekväm i behandlingen. Det gör hon genom att skapa ett förstående för att ni tillsammans ska nå dina mål.

Moa är legitimerad naprapat och tog examen 2017 från Naprapathögskolan. Hon har sedan dess haft många nöjda och återkommande patienter. Moa har vidareutbildat sig inom Thompsons Techniques efter examen som är en avancerad droppteknik där man använder sig av dropplatta eller droppbänk vid sin behandling. Ett milt och effektivt sätt att justera kroppens leder på. I sin behandling använder sig Moa av justeringar, mjukdelsbehandling och träning som verktyg.

Bakgrund

2020 Covid-19 och HLR intensiv utbildning på Södertälje sjukhus
2019 Thompsons Techniques med DC. John Minardi
2019 Funktionell Neurologi med DC. Nicole Oliver
2018 Cervikal justeringsteori med Michael Johansson
2017/18 Thompsons Techniques
2016 Dry needling

Back To Top