Rebecca Figur

Naprapat

Rebecca har nyligen tagit sin naprapatexamen på Naprapathögskolan i Stockholm och gör nu sin legitimationspraktik.

Efter att ha arbetat inom hälso- och sjukvården under många år fann hon sin sanna passion inom naprapati. Att vara en del av människors resa mot återhämtning och välbefinnande är otroligt berikande, säger hon. Hon brinner för att använda sin kunskap för att hjälpa patienter att uppnå en smärtfri och aktiv livsstil.

Som naprapat kombinerar Rebecca olika manuella terapimetoder för att hjälpa dig att återfå smärtfrihet och rörlighet. Hon använder sig av behandlingsmetoder såsom ledmobilisering, ledmanipulation, massage- och triggerpunktsterapi, Dry Needling, stretching och träning. Hennes fokus ligger på att stärka kroppens naturliga läkningskraft och ge dig verktygen för att ta kontroll över din hälsa. Oavsett om det handlar om idrottsskador, arbetsrelaterade besvär eller att förbättra din fysiska prestation, finns Rebecca här för att hjälpa dig.

Vad gillar du att göra på din fritid?
Jag är född i Nyköping och har under perioder rest, arbetat och bott på olika platser runt om i Sverige, Norge och andra delar av världen. Trots alla dessa äventyr har jag nu återvänt till Nyköping tillsammans med min familj. Vi har ett hus och en vidsträckt köksträdgård där vi strävar efter självförsörjning genom att odla vår egen mat. Genom att skapa denna livsstil strävar jag efter att uppnå en balanserad tillvaro för mig och min familj.