Robin Bejman (f.d. Palmgren)

Legitimerad Naprapat

Robin är Leg. Naprapat med ett förflutet som elithockeyspelare. I behandlingsrummet är han noggrann med att analysera vart grundorsaken till patientens problem kommer ifrån och väljer därefter rätt behandlingsmetod för varje specifikt fall. Genom att lyssna på patienten får han en större förståelse varför problemen har uppstått och detta lägger han stor vikt vid för att behandlingen ska bli så bra som möjligt.

Robin gillar att jobba med händerna! Han jobbar främst med behandlingsmetoder i form av justeringar, triggerpunktsbehandling och nålar följt av enkla hemövningar som du kan göra hemma mellan behandlingarna. Han har ett stort intresse för nack- & ländryggsbesvär men tycker att fotproblematik och hjärnskakningar/whiplash är extra intressant.

Robin jobbar skadeförebyggande och undervisande med eliten inom pardans i Sverige. Han har vidareutbildat sin inom Dry needling, olika justeringstekniker och funktionell träning. Han är även utbildad holistisk livsstilscoach och personlig tränare.

På fritiden ägnar Robin sig gärna åt friluftsliv, golf och gymträning.