Din naprapat & kiropraktor i Åre – Naprapatlandslaget Åre

På kliniken i Åre jobbar legitimerad naprapat Linus Larsson och legitimerad kiropraktor Sara Bjurström. Båda har erfarenhet att ta hand om likväl akuta besvär så som långvarig smärtproblematik. Förutom manuella behandlingstekniker jobbar vi med träning/rehab, nålar/dry needling och stötvåg. Kliniken är belägen i fräscha lokaler centralt på torget. En skön soffa välkomnar dig i väntrummet. Slå dig ner och ta en kaffe under tiden du väntar för i Jämtland stressar man inte!

Välkommen till oss!

Priser

Nybesök/återbesök: 795 kr
Massage/friskvård: 995 kr (inkl. 25% moms)
Studentpris: 665 kr
Localskort: 675 kr

Om Naprapatlandslaget

Naprapatlandslaget är världens största naprapatkedja med över 50 kliniker utspridda i Sverige och Norge. Att vi är så många är även vår styrka, Naprapatlandslaget utvecklas ständigt och vår vision är att förbli ledande inom vårt yrke. Vi är alla högskoleutbildade och genomgår fortlöpande både interna och externa kurser och utbildningar.

Vårt mål är att hjälpa dig nå dina mål. Varje dag utsätts du för belastningar som sätter din kropp i obalans. Efter ett tag upplevs ett eller flera symtom, mental och/eller fysisk (smärta, trötthet, stelhet etc). Symtomen är varningssignal från kroppen om skada – något måste göras för att återupprätta optimal funktion. Vårt jobb är att hjälpa dig till balans så att bättre livskvalitet uppnås.

Adress

Årevägen 78, 837 52 Åre

Vägbeskrivning

Årevägen 78. Kliniken ligger mitt på Åre torg ovanpå restaurang Mr French med entrén mitt emot restaurang Broken.

Öppettider

Mån-Fre: 08.00-17.00
(Variationer kan förekomma beroende på säsong)

Vi som jobbar här

Sara Bjurström
Linus Larsson