skip to Main Content
Kiropraktor & Naprapat

ÅRE

Din naprapat & kiropraktor i Åre – Naprapatlandslaget Åre

På kliniken i Åre jobbar leg.naprapat Linus Larsson och leg. kiropraktorerna Sara Bjurström och Gustav Johannesson. Alla har erfarenhet att ta hand om likväl akuta besvär så som långvarig smärtproblematik. Förutom manuella behandlingstekniker jobbar vi med träning/rehab, nålar/dry needling och stötvåg. Kliniken är belägen i fräscha lokaler centralt på torget. En skön soffa välkomnar dig i väntrummet. Slå dig ner och ta en kaffe under tiden du väntar för i Jämtland stressar man inte.

Välkommen till oss!

Priser

Nybesök/återbesök: 780 kr
Massage/friskvård: 975 kr (inkl. 25% moms)
Studentpris: 650 kr
Localskort: 660 kr

Om Naprapatlandslaget

Naprapatlandslaget är världens största naprapatkedja med över 50 kliniker utspridda i Sverige och Norge. Att vi är så många är även vår styrka, Naprapatlandslaget utvecklas ständigt och vår vision är att förbli ledande inom vårt yrke. Vi är alla högskoleutbildade och genomgår fortlöpande både interna och externa kurser och utbildningar.

Vårt mål är att hjälpa dig nå dina mål. Varje dag utsätts du för belastningar som sätter din kropp i obalans. Efter ett tag upplevs ett eller flera symtom, mental och/eller fysisk (smärta, trötthet, stelhet etc). Symtomen är varningssignal från kroppen om skada – något måste göras för att återupprätta optimal funktion. Vårt jobb är att hjälpa dig till balans så att bättre livskvalitet uppnås.

 

 

VÅRA TERAPEUTER

Back To Top