Din naprapat & kiropraktor i Åre – Naprapatlandslaget Åre

På kliniken i Åre jobbar naprapaterna Linus Larsson, Erika Andersson och Moa Grödinger samt kiropraktorn Sara Bjurström. De har alla erfarenhet att ta hand om såväl akuta besvär som långvarig smärtproblematik. Förutom manuella behandlingstekniker jobbar de med träning/rehab, nålar/dry needling och stötvåg. Kliniken är belägen i fräscha lokaler centralt på torget. En skön soffa välkomnar dig i väntrummet. Slå dig ner och ta en kaffe under tiden du väntar för i Jämtland stressar man inte!

Välkommen till oss!

Om Naprapatlandslaget

Naprapatlandslaget är världens största naprapatkedja med över 70 kliniker utspridda i Sverige och Norge. Att vi är så många är även vår styrka, Naprapatlandslaget utvecklas ständigt och vår vision är att förbli ledande inom vårt yrke. Vi är alla högskoleutbildade och genomgår fortlöpande både interna och externa kurser och utbildningar.

Vårt mål är att hjälpa dig nå dina mål. Varje dag utsätts du för belastningar som sätter din kropp i obalans. Efter ett tag upplevs ett eller flera symtom, mental och/eller fysisk (smärta, trötthet, stelhet etc). Symtomen är varningssignal från kroppen om skada – något måste göras för att återupprätta optimal funktion. Vårt jobb är att hjälpa dig till balans så att bättre livskvalitet uppnås.

Våra priser
Nybesök/återbesök: 855 kr
Studentpris: 15% rabatt
Massage/friskvård: 995 kr (inkl. 25% moms)

Localskort: 740 kr

Adress

Årevägen 78, 837 52 Åre

Vägbeskrivning

Årevägen 78. Kliniken ligger mitt på Åre torg ovanpå restaurang Mr French med entrén mitt emot restaurang Broken.

Öppettider

Mån-Fre: 08.00-17.00
(Variationer kan förekomma beroende på säsong)

Vi som jobbar här

Sara Bjurström
BOKA TID
Linus Larsson (Åre)
BOKA TID
Erika Andersson (Åre)
BOKA TID