Naprapat & Kiropraktor på Naprapatlandslaget Bromma

NYHET!

Bromma Kiropraktorklinik blir nu en del av Naprapatlandslaget! Den 27 januari flyttade vi in i nya lokaler mitt på Alviks Torg, närmare bestämt till Gustavslundsvägen 26. I och med det utökar vi inte bara lokalerna utan även personalstyrkan med en erfaren kiropraktor i Anders Fredén.

Våra nya lokaler ligger mitt på Alviks torg med parkering precis utanför. Här har vi Ica Supermarket, Bjurfors, Handelsbanken och Bastard Burgers som närmsta grannar.

Hit tar du dig lätt med tunnelbanans gröna linje, tvärbanan eller bussar från Bromma Flygplats (110), Spånga (112), Minneberg (114) eller Abrahamsberg (124).

Vi vill hjälpa till att hålla alla Brommabors kroppar hela och med bra funktion! Kiropraktorn Anders Fredén och naprapaterna Filip Malmgren och Malin Bäckström har ett genuint intresse för människokroppen och besitter god kunskap kring hur man kan åstadkomma förbättrad funktion. De har erfarenhet av behandling av såväl vardagsmotionärer som fotbollsspelare på högsta nivå och allt däremellan. Vi behandlar och hjälper många kontors- och hemmaarbetare som besväras av smärta och stelhet i nacke, axlar eller rygg.

Vi har ett stort träningsintresse och utövar själva idrott av olika slag såsom golf, fotboll och padel.

Vi hjälper dig med bland annat följande besvär;

  • Kontorsrelaterade besvär såsom smärta i axlar och nacke
  • Idrottsskador, exempelvis löparknä och plantar fasciit
  • Huvudvärk
  • Ryggskott och nackspärr
  • Knäsmärtor

Om Naprapatlandslaget

Naprapatlandslaget är världens största naprapatkedja med över 50 kliniker utspridda i Sverige och Norge. Att vi är så många är även vår styrka. Naprapatlandslaget utvecklas ständigt och vår vision är att förbli ledande inom vårt yrke. Vi har naprapater, kiropraktorer och fysioterapeuter – alla med en gedigen högskoleutbildning i bagaget. Vi genomgår fortlöpande både interna och externa kurser och utbildningar.


Våra priser


NAPRAPAT
Nybesök/återbesök: 895 kr
Nybesök/återbesök helg: 995 kr
Studentpris: 15% rabatt
Pensionärspris: 10% rabatt

KIROPRAKTOR
Nybesök: 895 kr
Återbesök: 700 kr
Helgpris: 995 kr

FRISKVÅRD/MASSAGE
Nybesök/återbesök: 995 kr (inkl 25% moms)

Avbokningspolicy
Behandlingar avbokas 24 timmar innan avtalad tid. Avbokning senare än 24 timmar belastas kunden i sin helhet.

Adress

Gustavslundsvägen 26, 167 51 Bromma

Vägbeskrivning

Vi har nya lokaler mitt på Alviks torg. Kliniken ligger på markplan mellan Handelsbanken och Bastard Burgers. Parkering finns precis utanför!

Öppettider

Måndag-fredag: 07.00-18.00
Jour lördagar: 09-14:00

Akuta tider varje dag!

Vi som jobbar här

Filip Malmgren
BOKA TID
Malin Bäckström
BOKA TID
Anders Fredén
BOKA TID