Naprapat & Kiropraktor på Naprapatlandslaget Bromma

NYHET!

Bromma Kiropraktorklinik blir nu en del av Naprapatlandslaget! Den 27 januari flyttade vi in i nya lokaler mitt på Alviks Torg, närmare bestämt till Gustavslundsvägen 26. I och med det utökar vi inte bara lokalerna utan även personalstyrkan med en erfaren kiropraktor i Anders Fredén.

Våra nya lokaler ligger mitt på Alviks torg med parkering precis utanför. Här har vi Ica Supermarket, Bjurfors, Handelsbanken och Bastard Burgers som närmsta grannar.

Hit tar du dig lätt med tunnelbanans gröna linje, tvärbanan eller bussar från Bromma Flygplats (110), Spånga (112), Minneberg (114) eller Abrahamsberg (124).

Vi vill hjälpa till att hålla alla Brommabors kroppar hela och med bra funktion! Kiropraktorn Anders Fredén och naprapaterna Filip Malmgren och Malin Bäckström har ett genuint intresse för människokroppen och besitter god kunskap kring hur man kan åstadkomma förbättrad funktion. De har erfarenhet av behandling av såväl vardagsmotionärer som fotbollsspelare på högsta nivå och allt däremellan. Vi behandlar och hjälper många kontors- och hemmaarbetare som besväras av smärta och stelhet i nacke, axlar eller rygg.

Vi har ett stort träningsintresse och utövar själva idrott av olika slag såsom golf, fotboll och padel.

Vi hjälper dig med bland annat följande besvär;

  • Kontorsrelaterade besvär såsom smärta i axlar och nacke
  • Idrottsskador, exempelvis löparknä och plantar fasciit
  • Huvudvärk
  • Ryggskott och nackspärr
  • Knäsmärtor

Varmt välkommen!

Om Naprapatlandslaget

Naprapatlandslaget är världens största naprapatkedja med över 50 kliniker utspridda i Sverige och Norge. Att vi är så många är även vår styrka. Naprapatlandslaget utvecklas ständigt och vår vision är att förbli ledande inom vårt yrke. Vi har naprapater, kiropraktorer och fysioterapeuter – alla med en gedigen högskoleutbildning i bagaget. Vi genomgår fortlöpande både interna och externa kurser och utbildningar.

Våra priser

NAPRAPAT
Nybesök/återbesök: 795 kr

KIROPRAKTOR
Nybesök: 795 kr
Återbesök: 590 kr

Adress

Gustavslundsvägen 26, 167 51 Bromma

Vägbeskrivning

Vi har nya lokaler mitt på Alviks torg, granne med Ica Alviks torg och Bjurfors. Parkering finns precis utanför!

Öppettider

Måndag-fredag: 07.00-17.00

Helger & röda dagar: Jour

Vi som jobbar här

Filip Malmgren
BOKA TID
Malin Bäckström
BOKA TID
Anders Fredén
BOKA TID