skip to Main Content
NAPRAPAT

STOCKHOLM BROMMA

Din naprapat i Stockholm Bromma – Naprapatlandslaget

Välkommen till Naprapatlandslaget Bromma. Vi öppnade våren 2021 vid Alviks Torg och ligger nära tvärbanan, bussar, tunnelbana och SALK-hallen, så att du enkelt kan komma på behandling. Vi vill hjälpa till att hålla alla Brommabors kroppar hela och med bra funktion.
Naprapaterna Filip Malmgren och Ewa Debatin har ett genuint intresse för människokroppen och kunskap kring hur man kan påverka den till bättrad funktion. Filip och Ewa har erfarenhet av behandling av såväl vardagsmotionärer som fotbollsspelare på högsta nivå och allt däremellan. Vi behandlar och hjälper många kontors- och hemmaarbetare som besväras av stel och smärtsam nacke, axlar eller rygg.
Själva är vi intresserade och utövar idrott av olika slag men speciellt golf, fotboll och padel.
Vi hjälper dig med bland annat följande problem;
  • Kontorsrelaterade problem som smärta i axlar och nacke
  • Idrottsskador som löparknä och plantar fasciit
  • Huvudvärk
  • Ryggskott och nackspärr
  • Knäsmärtor

Om Naprapatlandslaget

Naprapatlandslaget är världens största naprapatkedja med över 40 kliniker utspridda i Sverige och Norge. Att vi är så många är även vår styrka, Naprapatlandslaget utvecklas ständigt och vår vision är att förbli ledande inom vårt yrke. Vi är legitimerade naprapater och utbildade vid Naprapathögskolan i Stockholm. Vi genomgår fortlöpande både interna och externa kurser och utbildningar.

Se våra priser HÄR.

VÅRA TERAPEUTER

Back To Top