skip to Main Content
NAPRAPAT

STOCKHOLM BROMMA

Din naprapat i Stockholm Bromma – Naprapatlandslaget

Välkommen till Naprapatlandslaget Bromma. Vi öppnade våren 2021 alldeles intill Alviks Torg. Det är enkelt att komma till oss på behandling med närhet till tvärbana, bussar, och tunnelbana. Vi vill hjälpa till att hålla alla Brommabors kroppar hela och med bra funktion.
Naprapaterna Filip Malmgren och Malin Bäckström har ett genuint intresse för människokroppen och besitter god kunskap kring hur man kan åstadkomma förbättrad funktion. Filip och Malin har erfarenhet av behandling av såväl vardagsmotionärer som fotbollsspelare på högsta nivå och allt däremellan. Vi behandlar och hjälper många kontors- och hemmaarbetare som besväras av smärta och stelhet i nacke, axlar eller rygg.
Vi har ett stort träningsintresse och utövar själva idrott av olika slag såsom golf, fotboll och padel.
Vi hjälper dig med bland annat följande besvär;
  • Kontorsrelaterade besvär såsom smärta i axlar och nacke
  • Idrottsskador, exempelvis löparknä och plantar fasciit
  • Huvudvärk
  • Ryggskott och nackspärr
  • Knäsmärtor

Om Naprapatlandslaget

Naprapatlandslaget är världens största naprapatkedja med över 50 kliniker utspridda i Sverige och Norge. Att vi är så många är även vår styrka. Naprapatlandslaget utvecklas ständigt och vår vision är att förbli ledande inom vårt yrke. Vi har naprapater, kiropraktorer och fysioterapeuter – alla med en gedigen högskoleutbildning i bagaget. Vi genomgår fortlöpande både interna och externa kurser och utbildningar.

Se våra priser HÄR.

VÅRA TERAPEUTER

Back To Top