Din naprapat i Falun – vi brinner för din hälsa – Naprapatlandslaget Falun

Välkommen till vår klinik endast 10 minuter gångavstånd från stadskärnan.

Hos oss arbetar för närvarande tre terapeuter med diverse specialkompetenser där samtliga brinner för att hjälpa människor med besvär i muskler och leder. Falun är en känd stad för sin friluftsliv där aktiviteter såsom cykling, orientering, löpning och längdskidor är väldigt populära, och vi träffar därför regelbundet idrottare och motionärer i olika nivåer. Teamet på Naprapatlandslaget Falun består av Vibeke Greverud, Christoffer Cajas och Kristin Edquist Servold.

Vi arbetar med olika behandlingstekniker för att ta hand om allt från idrottsskador till kontors- samt yrkesrelaterade besvär.

Några av de behandlingsmetoder vi använder oss av:
– Ledbehandling (manipulation/justering samt mobilisering)
– Muskelbehandling
– Akupunktur samt Dry needling
– Rehabiliteringsträning

Priser:
Ny- och återbesök: 755 kr
Studenter: 665 kr
Massage: 945 kr
Helgpris: 920 kr

Behandlingar avbokas senast 24 h innan avtalad tid. Avbokningar senare än 24 h belastas kunden i sin helhet. Studentpris gäller endast veckodagar.

Är du student?
Dalarnas Högskola i Falun är en viktig institution som skapar en stor nätvärk av studenter. Studier kan medföra diverse besvär i muskler och leder som kan ha relation till långvarigt sittande i statiska positioner men även stress. Vi erbjuder därför rabatterat pris för dig som är student så att du kan prestera på topp i dina studier utan att behöva lida på grund av besvär med muskler och leder

Om Naprapatlandslaget

Vårt mål är att hjälpa dig nå dina mål. Varje dag utsätts du för belastningar som sätter din kropp i obalans. Efter ett tag upplevs ett eller flera symtom, mental och/eller fysisk (smärta, trötthet, stelhet etc). Symtomen är varningssignal från kroppen om skada – något måste göras för att återupprätta optimal funktion. Vårt jobb är att hjälpa dig till balans, så att bättre livskvalitet uppnås.

Naprapatlandslaget är världens största naprapatkedja med över 40 kliniker utspridda i Sverige och Norge. Att vi är så många är även vår styrka, Naprapatlandslaget utvecklas ständigt och vår vision är att förbli ledande inom vårt yrke. Vi är legitimerade naprapater och utbildade vid Naprapathögskolan i Stockholm. Vi genomgår fortlöpande både interna och externa kurser och utbildningar.

Välkommen!

Adress

Trotzgatan 54 D, 791 72 Falun

Vägbeskrivning

Ni hittar oss på Trotzgatan 54 D, ingång från innergården. Gästparkering finns och bra kommunikation med buss (Östra skolan/Södra Mariegatan). Välkommen!

Öppettider

Måndag – Fredag, 07.00 – 19.00. Akuta tider varje dag. Jourtider på helgerna.

Vi som jobbar här

Vibeke Greverud
BOKA TID
Kristin Edquist Servold
BOKA TID
Christoffer Cajas
BOKA TID