skip to Main Content
NAPRAPAT

KARLSTAD

Naprapat Karlstad – NAPRAPATLANDSLAGET

Äntligen finns Naprapatlandslaget i Karlstad! Från 1/2 2022

Med över 20 års erfarenhet och 20 000 behandlingar bakom mig, har jag nu tagit steget och flyttat ”hem” till Värmland. Har under åren haft flertalet egna kliniker i Stockholmsregionen. Har du akut smärta/värk eller gått med besvär en längre tid så kan jag hjälpa dig. Hos mig får du snabbt hjälp och råd. Jag behandlar även förebyggande och inspirerar dig till träning, allt för att förhindra att besvären kommer tillbaka.

Behandling

Jag undersöker, diagnostiserar, behandlar och rehabiliterar smärttillstånd samt funktionella besvär i rygg, leder och muskler. Tar alltid hänsyn till kroppsliga psykologiska och sociala faktorer som vi vet kan kan bidra till att smärta och andra besvär uppstår. Syftet med behandling är att återställa funktionen i kroppen med metoder som ledjustering (manipulation och mobilisering), massage, triggerpunktsbehandling samt muskeltöj.

De manuella behandlingsteknikerna kompletteras vid behov sv Stötvåg eller laser. En stor del i behandlingen är även att du som patient blir delaktig i rehabiliterings processen för att kunna förebygga framtida besvär.

Gravid

För dig som är gravid kan du boka tid om du har besvär från rörelseapparaten eller vill göra en genomgång av kroppen innan förlossning eller bara få en avkopplande/avlastande behandling på mammabänken. Jag har en speciell bänk för den gravida magen detta för att ge dig optimal avlastning under behandlingen.

Priser

Nybesök/ återbesök: 690 kr

Back To Top