Naprapat Karlstad – NAPRAPATLANDSLAGET

Med över 20 års erfarenhet och 20 000 behandlingar bakom sig har Christina Henriksson nu tagit steget och flyttat ”hem” till Värmland. Hon har under åren haft flertalet egna kliniker i Stockholmsregionen. Har du akut smärta/värk eller gått med besvär en längre tid så kan hon garanterat hjälpa dig. Hos Christina får du snabbt hjälp och råd. Hon behandlar även förebyggande och inspirerar dig till träning – allt för att förhindra att besvären kommer tillbaka.

Till sin hjälp har Christina även en massageterapeut i Håkan Norebrink.

Behandling

Christina undersöker, diagnostiserar, behandlar och rehabiliterar smärttillstånd samt funktionella besvär i rygg, leder och muskler. Hon tar alltid hänsyn till kroppsliga psykologiska och sociala faktorer som vi vet kan kan bidra till att smärta och andra besvär uppstår. Syftet med behandling är att återställa funktionen i kroppen med metoder som ledjustering (manipulation och mobilisering), massage, triggerpunktsbehandling samt muskeltöj. De manuella behandlingsteknikerna kompletteras, vid behov, även av stötvåg. En stor del i behandlingen är också att du som patient blir delaktig i rehabiliteringsprocessen för att kunna förebygga framtida besvär.

Gravid

En graviditet sliter på kroppen och många besväras av smärta från rörelseapparaten. Christina hjälper dig med dessa besvär. Även du som vill ha en genomgång av kroppen innan förlossning eller bara få en avkopplande/avlastande behandling på mammabänken är välkommen. Vi har en speciell bänk för den gravida magen för att ge dig optimal avlastning under behandlingen.

Priser

NAPRAPAT:
Nybesök/återbesök: 780 kr
Massage/friskvård: 975 kr (inkl. 25% moms)

MASSAGETERAPEUT:
Massage 30 min: 560 kr
Massage 50 min: 780 kr

Hitta hit

Med buss
Karlstadsbuss linje 6, gå av vid hållplatsen ”Färjestad trav & arena”.

Med bil
Om du kommer med bil sväng av E18 vid Rudsmotet och kör mot Färjestad och Löfbergs Arena.
Parkering: Du parkerar närmast på den södra parkeringen vilken är belägen på samma sida som travbanan mittemot kliniken.

Hiss finns till våning 2 från entrehallen.

Koordinater för gps
Lat N 59° 24′ 48″
Lon E 13° 34′ 26″

Adress

Norra infarten 79, 65465 Karlstad

Vägbeskrivning

Du hittar oss i Actic Karlstads nybyggda lokaler, vägg i vägg med Löfbergs Lila Arena, i Färjestad BK center

Öppettider

Öppettider: Måndag-Fredag 07:30-16:00
(Variationer kan förekomma)

 

Vi som jobbar här

Christina Henriksson
BOKA TID
Håkan Norebrink
BOKA TID