skip to Main Content
NAPRAPAT

ÖSTERSUND

Din naprapat i Östersund  – Naprapatlandslaget Östersund

Här jobbar ett glatt och ambitiöst gäng naprapater, med bred kompetens och ett brett utbud av behandling för de flesta besvär relaterat till muskler och leder. Utöver manuell behandling, såsom ledmanipulering/mobilisering, akupressur, massage och stretch, kan vi erbjuda stötvågsbehandling, medicinsk laser, dry needling/akupunktur, träning med red cord mm.

Vi har även stor erfarenhet av att jobba med elitaktiva idrottare inom bl.a. längdskidåkning, skidskytte, basket, fotboll mm.
Varmt välkomna till Naprapatlandslaget Östersund, Jämtlands största naprapatklinik!

Priser:

  • Nybesök och återbesök 720:-
  • Studentpris 550:-

Välkommen till oss

Om Naprapatlandslaget

Naprapatlandslaget är världens största naprapatkedja med över 40 kliniker utspridda i Sverige och Norge. Att vi är så många är även vår styrka, Naprapatlandslaget utvecklas ständigt och vår vision är att förbli ledande inom vårt yrke. Vi är legitimerade naprapater och utbildade vid Naprapathögskolan i Stockholm. Vi genomgår fortlöpande både interna och externa kurser och utbildningar.

Vårt mål är att hjälpa dig nå dina mål. Varje dag utsätts du för belastningar som sätter din kropp i obalans. Efter ett tag upplevs ett eller flera symtom, mental och/eller fysisk (smärta, trötthet, stelhet etc). Symtomen är varningssignal från kroppen om skada – något måste göras för att återupprätta optimal funktion. Vårt jobb är att hjälpa dig till balans, så att bättre livskvalitet uppnås.

VÅRA TERAPEUTER

Back To Top