skip to Main Content
NAPRAPAT & KIROPRAKTOR

ÖSTERSUND

Naprapatlandslaget Östersund – Jämtlands största naprapatklinik!

Här jobbar ett glatt och ambitiöst gäng terapeuter med bred kompetens och ett brett utbud av behandling för de flesta besvär relaterat till muskler och leder. Utöver manuell behandling, såsom ledmanipulering/mobilisering, akupressur, massage och stretch, kan vi erbjuda stötvågsbehandling, medicinsk laser, dry needling/akupunktur, träning med red cord mm.

Vi har stor erfarenhet av att jobba med elitaktiva idrottare inom bl.a. längdskidåkning, skidskytte, basket, fotboll mm.

Varmt välkomna till oss!


Priser:

  • Nybesök och återbesök 750:-
  • Studentpris 650:-

Om Naprapatlandslaget

Naprapatlandslaget är världens största naprapatkedja med över 50 kliniker utspridda i Sverige och Norge. Att vi är så många är även vår styrka, Naprapatlandslaget utvecklas ständigt och vår vision är att förbli ledande inom vårt yrke. Vi är högskoleutbildade naprapater och kiropraktorer och genomgår fortlöpande både interna och externa kurser och utbildningar.

Vårt mål är att hjälpa dig nå dina mål. Varje dag utsätts du för belastningar som sätter din kropp i obalans. Efter ett tag upplevs ett eller flera symtom, mental och/eller fysisk (smärta, trötthet, stelhet etc). Symtomen är varningssignal från kroppen om skada – något måste göras för att återupprätta optimal funktion. Vårt jobb är att hjälpa dig till balans så att bättre livskvalitet uppnås.

VÅRA TERAPEUTER

Back To Top