skip to Main Content
NAPRAPAT

STOCKHOLM ODENPLAN

Äntligen finns vi på Odenplan! Vi har länge önskat kunna erbjuda Naprapatlandslagets tjänster på Odenplan, och nu har vi öppnat, ett stenkast från pendel/ tunnelbana. Kliniken hittar du bredvid studentpalatset på Norrtullsgatan 4, i Naprapatakutens tidigare lokaler.

På plats hittar du 4 drivna och kunskapsrika naprapater. Ta kontakt med oss så hjälper vi dig med dina besvär relaterat till muskel- och leder. Liz och Marie har drivit verksamhet som legitimerade naprapater i många år vid Naprapatakuten och går nu in som partner med Naprapatlandslaget Odenplan. Kliniken förstärks med naprapaterna Emil och Vegard.

Naprapatlandslaget är världens största naprapatkedja med över 40 kliniker utspridda i Sverige och Norge. Att vi är så många är även vår styrka, Naprapatlandslaget utvecklas ständigt och vår vision är att förbli ledande inom vårt yrke. Vi är legitimerade naprapater och utbildade vid Naprapathögskolan i Stockholm. Vi genomgår fortlöpande både interna och externa kurser och utbildningar och gör allt för att få dig bra!

Välkommen!

 

Se våra priser HÄR.

Behandlingar avbokas senast 24 h innan avtalad tid. Avbokningar senare än 24 h belastas kunden i sin helhet. 

VÅRA TERAPEUTER

Back To Top