skip to Main Content
NAPRAPAT

STOCKHOLM ODENPLAN

Bilden föreställer naprapaterna som jobbar på Naprapatlandslaget Odenplan

Naprapatlandslaget Odenplan

Varmt välkommen till Naprapatlandslaget Odenplan!

Hos oss hittar du drivna och professionella naprapater, med erfarenhet, kompetens och ett genuint intresse för människokroppen. 

Vårt mål är att ge dig en grundlig undersökning och genomföra rätt behandling så att du mår bättre. Vi hjälper dig med olika typer av akuta och långvariga besvär från arbetsrelaterade besvär till idrottsskador. Vanliga problem vi ser hos oss är nacke-, rygg- och bäckenbesvär, smärta i axlar, huvudvärk och migrän, tennis- och golfarmbåge eller knä och ankelbesvär. 

Vi erbjuder ett brett utbud av behandlingstekniker

  • Ledbehandling (Justering/ manipulation samt mobilisering)
  • Muskelbehandling
  • Medicinsk akupunktur
  • Stötvågsbehandling
  • Hemövningar och ergonomirådgivning

Våra naprapater Liz och Marie har drivit verksamhet som legitimerade naprapater i många år under namnet Naprapatakuten. Sedan dess har kliniken förstärktes ytterligare med naprapaterna Emil och Vegard i Naprapatlandslagets regi. Under våra helger blir du väl omhändertagen utav naprapaterna Anna, Marcus och Anton. Våra studenter går alla sista terminen på Naprapathögskolan och erbjuder ett förmånligt pris för behandling. 

Här hittar du oss

Kliniken hittar du på Norrtullsgatan 4, i Naprapatakutens tidigare lokaler. Kliniken fins ett stenkast från tunnelbanan på Odenplan bredvid studentpalatset och Pascal café på Odenplan.

Vi erbjuder bra öppettider från tidig morgon till kväll, och välkomnar båda privata, förtagspatienter med friskvård och företagshälsovård.  

Om Naprapatlandslaget 

Naprapatlandslaget är världens största naprapatkedja med över 50 kliniker utspridda i Sverige och Norge. Att vi är så många är även vår styrka, Naprapatlandslaget utvecklas ständigt och vår vision är att förbli ledande inom vårt yrke. Vi är legitimerade naprapater och utbildade vid Naprapathögskolan i Stockholm. Vi genomgår fortlöpande både interna och externa kurser och utbildningar och gör allt för att få dig bra!

Välkommen!

 

Se våra priser HÄR.

Nybesök/återbesök hos naprapatstudent: 600 kr (ord.pris 780 kr)
Helgpris hos naprapatstudent: 690 kr (ord.pris 900 kr)
Behandlingar avbokas senast 24 h innan avtalad tid. Avbokningar senare än 24 h belastas kunden i sin helhet. 

VÅRA TERAPEUTER

Back To Top