NAPRAPAT
STOCKHOLM ODENPLAN

Varmt välkommen till Naprapatlandslaget Odenplan

Hos oss hittar du drivna och professionella naprapater, med erfarenhet, kompetens och ett genuint intresse för människokroppen. 

Vårt mål är att ge dig en grundlig undersökning och genomföra rätt behandling så att du mår bättre. Vi hjälper dig med olika typer av akuta och långvariga besvär från arbetsrelaterade besvär till idrottsskador. Vanliga problem vi ser hos oss är nacke-, rygg- och bäckenbesvär, smärta i axlar, huvudvärk och migrän, tennis- och golfarmbåge eller knä och ankelbesvär. 

Vi erbjuder ett brett utbud av behandlingstekniker

  • Ledbehandling (Justering/ manipulation samt mobilisering)
  • Muskelbehandling
  • Medicinsk akupunktur
  • Stötvågsbehandling
  • Hemövningar och ergonomirådgivning

Våra naprapater Liz och Marie har drivit verksamhet som legitimerade naprapater i många år under namnet Naprapatakuten. Sedan dess har kliniken förstärkts ytterligare med naprapaterna Emil, Anna och Hampus i Naprapatlandslagets regi. Under våra helger blir du väl omhändertagen utav naprapaterna Anna, Anton och Madelene.

Vi erbjuder bra öppettider från tidig morgon till kväll, och välkomnar båda privata, företagspatienter med friskvård och företagshälsovård.  

Om Naprapatlandslaget 

Naprapatlandslaget är världens största naprapatkedja med över 50 kliniker utspridda i Sverige och Norge. Att vi är så många är även vår styrka, Naprapatlandslaget utvecklas ständigt och vår vision är att förbli ledande inom vårt yrke. Vi är legitimerade naprapater och utbildade vid Naprapathögskolan i Stockholm. Vi genomgår fortlöpande både interna och externa kurser och utbildningar och gör allt för att få dig bra!

Välkommen!

Se våra priser HÄR.

Behandlingar avbokas senast 24 h innan avtalad tid.
Avbokningar senare än 24 h belastas kunden i sin helhet. 

Adress

Norrtullsgatan 4, 113 29 Stockholm

Vägbeskrivning

Kliniken hittar du på Norrtullsgatan 4, i Naprapatakutens tidigare lokaler. Kliniken fins ett stenkast från tunnelbanan på Odenplan bredvid studentpalatset och Pascal café på Odenplan.

Öppettider

Mån-fre: 07.00-19.00
Lör: 10.00 – 15.00
Akuttider varje dag. Jourtelefon helger.

Vi som jobbar här

Emil Olsson
BOKA TID
Marie Öijvall
BOKA TID
Liz Söderman
BOKA TID
Anna Natt och Dag
BOKA TID
Hampus Nordenström
BOKA TID
Anton Evertsson (Odenplan)
BOKA TID