skip to Main Content
NAPRAPAT

STOCKHOLM ODENPLAN

Naprapatlandslaget Odenplan

Varmt välkommen till Naprapatlandslaget Odenplan!

Hos oss hittar du våra fyra drivna och professionella naprapater, med erfarenhet, kompetens och ett genuint intresse för människokroppen. 

Vårt mål är att ge dig en grundlig undersökning och genomföra rätt behandling så att du mår bättre. Vi hjälper dig med olika typer av akuta och långvariga besvär från arbetsrelaterade besvär till idrottsskador. Vanliga problem vi ser hos oss är nacke-, rygg- och bäckenbesvär, smärta i axlar, huvudvärk och migrän, tennis- och golfarmbåge eller knä och ankelbesvär. 

Vi erbjuder ett brett utbud av behandlingstekniker

  • Ledbehandling (Justering/ manipulation samt mobilisering)
  • Muskelbehandling
  • Medicinsk akupunktur
  • Stötvågsbehandling
  • Hemövningar och ergonomirådgivning

Våra naprapater Liz och Marie har drivit verksamhet som legitimerade naprapater i många år vid Naprapatakuten. Kliniken förstärktes i 2019 med naprapaterna Emil och Vegard, då som Naprapatlandslaget. 

Här hittar du oss

Kliniken hittar du på Norrtullsgatan 4, i Naprapatakutens tidigare lokaler. Kliniken fins ett stenkast från tunnelbanan på Odenplan bredvid studentpalatset och Pascal café på Odenplan.

Vi erbjuder bra öppettider från tidig morgon till kväll, och välkomnar båda privata, förtagspatienter med friskvård och företagshälsovård.  

Om Naprapatlandslaget 

Naprapatlandslaget är världens största naprapatkedja med över 40 kliniker utspridda i Sverige och Norge. Att vi är så många är även vår styrka, Naprapatlandslaget utvecklas ständigt och vår vision är att förbli ledande inom vårt yrke. Vi är legitimerade naprapater och utbildade vid Naprapathögskolan i Stockholm. Vi genomgår fortlöpande både interna och externa kurser och utbildningar och gör allt för att få dig bra!

Välkommen!

 

Se våra priser HÄR.

Behandlingar avbokas senast 24 h innan avtalad tid. Avbokningar senare än 24 h belastas kunden i sin helhet. 

VÅRA TERAPEUTER

Back To Top