Naprapat Sundbyberg – Naprapatlandslaget Sundbyberg

Varmt välkommen till Naprapatlandslagets nya klinik i Sundbyberg! Du hittar oss mitt i Signalfabriken – ett stenkast från sundbybergsstation dit man enkelt kan ta sig med buss, tvärbana, SJ-tåg och tunnelbana på bara några minuter från Stockholm Centralstation.

På kliniken hittar du naprapaterna Kajsa Blom, Dan Lindhoff Duprez, Martin Örtegren och Therese Jonsson.

Hos oss är det viktigaste att du får ett gott bemötande och känner dig trygg! Du som patient står i fokus och får alltid en ordentlig undersökning, diagnos och behandling efter dina behov. Vi arbetar med olika tekniker och behandlingsformer för att kunna hjälpa dig på bästa sätt:

  • Muskelbehandling
  • Ledbehandling
  • Rehabilitering
  • Dry Needling
  • Stötvågsbehandling

Om Naprapatlandslaget

Naprapatlandslaget är världens största naprapatkedja med över 50 kliniker utspridda i Sverige och Norge. Att vi är så många är även vår styrka, Naprapatlandslaget utvecklas ständigt och vår vision är att förbli ledande inom vårt yrke. Vi är naprapater och utbildade vid Naprapathögskolan i Stockholm. Vi genomgår fortlöpande både interna och externa kurser och utbildningar och gör allt för att få dig bra!

Välkommen!

Se våra priser HÄR.

Behandlingar avbokas senast 24 h innan avtalad tid. Avbokningar senare än 24 h belastas kunden i sin helhet. 

Adress

Sundbybergs torg 1, 172 67 Sundbyberg

Vägbeskrivning

Kliniken ligger på gatuplan på Sundbybergs Torg 1, inne i Signalfabriken. På baksidan av Holy Greens, mittemot Hawaii Poké och Helio som närmaste granne hittar du oss. Gångavstånd till pendel, tvärbana, buss och tunnelbana. Välkommen!

Öppettider

Måndag – Fredag, 07.00 – 19.00. Akuta tider varje dag. Jourtider på helgerna.

Vi som jobbar här

Kajsa Blom
BOKA TID
Dan Lindoff Duprez
BOKA TID
Martin Örtegren
BOKA TID
Therese Jonsson
BOKA TID