skip to Main Content
NAPRAPAT SICKLA

STOCKHOLM SICKLA

Naprapat Sickla – Naprapatlandslaget

Min naprapatklinik blir från 1:a september 2021 Naprapatlandslaget. Självklart är de duktiga naprapaterna Pontus & Ahmet kvar, tillsammans med vårt nya tillskott Rode.

Välkommen till Naprapatlandslaget Sickla. Vi är en liten lokal klinik och det gör dig till huvudperson hos oss! Här träffar du engagerade och erfarna naprapater som hjälper dig när du har ont. Vi arbetar med många olika behandlingstekniker och hjälper till med smärta och problem från hela kroppen.

Hos oss kommer både stillasittande kontorsarbetare, motionärer och elitidrottare förbi på en behandling. De allra flesta känner sig bättre redan efter första besöket.

Vart hittar du oss?

Du hittar kliniken i ”Business Lounge”, Sickla Industriväg 3, 3 tr. Ingången hittar du på baksidan av Atlas Copco huset. Slå dig ner i soffan innanför hissarna så kommer vi snart och möter upp dig.

Vi hjälper dig med problem som nackspärr, ryggskott, onda axlar, idrottsskador, hälsporre med mer.

Om Naprapatlandslaget

Naprapatlandslaget är världens största naprapatkedja med över 50 kliniker utspridda i Sverige och Norge. Att vi är så många är även vår styrka. Naprapatlandslaget utvecklas ständigt och vår vision är att förbli ledande inom vårt yrke. Vi är legitimerade naprapater och utbildade vid Naprapathögskolan i Stockholm. Vi genomgår fortlöpande både interna och externa kurser och utbildningar

Se våra priser HÄR.

VÅRA TERAPEUTER

Back To Top