skip to Main Content
NAPRAPAT SICKLA

STOCKHOLM SICKLA

Naprapat undersöker ländrygg

Naprapat Sickla – Naprapatlandslaget

Välkommen till Naprapatlandslaget Sickla. Vi är en liten lokal klinik och det gör dig till huvudperson hos oss! Här träffar du engagerade och erfarna naprapater som hjälper dig när du har ont. Vi arbetar med många olika behandlingstekniker och hjälper till med smärta och problem från hela kroppen.

Hos oss kommer både stillasittande kontorsarbetare, motionärer och elitidrottare förbi på en behandling. De allra flesta känner sig bättre redan efter första besöket.

Vart hittar du oss?

 Från och med den 24 oktober finns vi i våra nya fina lokaler på Sickla Industriväg 28. Ingång från gatan, bara ett stenkast från vår nuvarande klinik. Välkommen!

Vi hjälper dig med problem som nackspärr, ryggskott, onda axlar, idrottsskador, hälsporre med mer.

Om Naprapatlandslaget

Naprapatlandslaget är världens största naprapatkedja med över 50 kliniker utspridda i Sverige och Norge. Att vi är så många är även vår styrka. Naprapatlandslaget utvecklas ständigt och vår vision är att förbli ledande inom vårt yrke. Vi är legitimerade naprapater och utbildade vid Naprapathögskolan i Stockholm. Vi genomgår fortlöpande både interna och externa kurser och utbildningar

Se våra priser HÄR.

VÅRA TERAPEUTER

Back To Top