skip to Main Content
NAPRAPAT

STOCKHOLM TÄBY NÄSBYPARK

Din naprapat i Täby – mitt i Näsbypark centrum
– behandling med dig i fokus!

Våra naprapater Monica Nguyen, Emil Ericson och Sarah Storm hjälper dig med dina besvär och hittar, genom noggrann undersökning, vad som ska behandlas. De använder ledbehandling, muskelbehandling och medicinsk akupunktur som primära behandlingsformer. Hos oss hjälper vi dig även med rehabilitering och övningar som är effektiva för att stödja behandlingen och leda till en uppgradering av din kropps ”operativsystem”.

Naprapat Monica Nguyen
Monica är även gammal elitidrottare och har mycket kunskaper om idrottsskador. Hennes specialområde är käkbesvär, nackbesvär och ryggproblem.

Naprapat Emil Ericson
Emil har passion för behandling av både motionärer och elitidrottare och kombinerar behandlingen med tips till hur du kan träna dig till en starkare och mer funktionell kropp. Han är speciellt intresserad av axel-, höft-, rygg- och nackbesvär.

Naprapat Sarah Storm
Föräldraledig till den 12 september.

Om Naprapatlandslaget

Naprapatlandslaget är världens största naprapatkedja med över 50 kliniker utspridda i Sverige och Norge. Att vi är så många är även vår styrka, Naprapatlandslaget utvecklas ständigt och vår vision är att förbli ledande inom vårt yrke. Vi har naprapater, kiropraktorer, fysioterapeuter och massörer med gedigen utbildning och kunskap. Vi genomgår fortlöpande både interna och externa kurser och utbildningar.

Se våra priser HÄR.

VÅRA TERAPEUTER

Back To Top