skip to Main Content
NAPRAPAT

TÄBY NÄSBYPARK

Din naprapat i Täby, mitt i Näsbypark centrum – behandling med dig i fokus

Våra naprapater Monica Nguyen och Emil Ericson hjälper dig med dina besvär, och hittar genom noggrann undersökning vad som ska behandlas. Båda har är även utbildat PT och använder ledbehandling, muskelbehandling och medicinsk akupunktur som primära behandlingsformer. Hos oss hjälper vi dig även med rehabilitering och övningar som är effektiva för att stödja behandlingen och leda till en uppgradering av din kropps ”operativsystem”.

Naprapat Monica Nguyen
Monica är även gammal elitidrottare och har mycket kunskaper om idrottsskador. Hennes spesialområde är käkbesvär, nackbesvär och ryggproblem.

Naprapat Emil Ericson

Emil har passion för behandling av både motionärer och elitidrottare, och kombinerar behandlingen med tips till hur du kan träna dig till en starkare och mer funktionell kropp. Han är speciellt intresserad av axel-, höft-, rygg- och nackbesvär. Våra naprapater Monica Nguyen och Emil Ericson hjälper dig med dina besvär, och hittar genom noggrann undersökning vad som ska behandlas.

Om Naprapatlandsalaget

Naprapatlandslaget är världens största naprapatkedja med över 40 kliniker utspridda i Sverige och Norge. Att vi är så många är även vår styrka, Naprapatlandslaget utvecklas ständigt och vår vision är att förbli ledande inom vårt yrke. Vi är legitimerade naprapater och utbildade vid Naprapathögskolan i Stockholm. Vi genomgår fortlöpande både interna och externa kurser och utbildningar.

Se våra priser HÄR.

VÅRA TERAPEUTER

Back To Top