Din naprapat i Täby – mitt i Näsbypark centrum

Behandling med dig i fokus!

Våra naprapater Emil Ericson, Sofia Axelsson och Max Saraceno hjälper dig med dina besvär och hittar, genom noggrann undersökning, vad som ska behandlas. De använder ledbehandling, muskelbehandling och medicinsk akupunktur som primära behandlingsformer. Hos oss hjälper vi dig även med rehabilitering och övningar som är effektiva för att stödja behandlingen och leda till en uppgradering av din kropps ”operativsystem”.

Emil Ericson
Emil har passion för behandling av både motionärer och elitidrottare och kombinerar behandlingen med tips till hur du kan träna dig till en starkare och mer funktionell kropp. Han är speciellt intresserad av axel-, höft-, rygg- och nackbesvär.

Sofia Axelsson
Sofia har ett stort intresse för träning, hälsa och människor. I egenskap av personlig tränare och genom lång egen erfarenhet från styrketräning har hon järnkoll på skador och besvär som uppkommit i samband med träning. Sofia jobbar även på kliniken i Täby Centrum.

Om Naprapatlandslaget

Naprapatlandslaget är världens största naprapatkedja med över 50 kliniker utspridda i Sverige och Norge. Att vi är så många är även vår styrka, Naprapatlandslaget utvecklas ständigt och vår vision är att förbli ledande inom vårt yrke. Vi har naprapater, kiropraktorer, fysioterapeuter och massörer med gedigen utbildning och kunskap. Vi genomgår fortlöpande både interna och externa kurser och utbildningar.

Våra priser
Nybesök/återbesök: 855 kr
Friskvård/massage: 995 kr (inkl. 25% moms)

Adress

Eskadervägen 4, 183 54 Täby

Vägbeskrivning

Kliniken ligger på butiksplan i Näsby Park centrum, granne med SATS.

Öppettider

Måndag – Fredag: 07.00 – 17.00.

Akuta tider varje dag.

Jourtider på helgerna.

Vi som jobbar här

Emil Ericson
BOKA TID