Naprapatlandslaget Telefonplan

Hos oss möter vi dig på ett vänligt och betryggande sätt.

Vi ser till att du får en bra undersökning, diagnos och behandling, skräddarsytt efter ditt besvär och dina behov.

Att ge dig den hjälpen du behöver och se till att du blir återställd är vårt mål.

På kliniken hittar du de legitimerade naprapaterna Anton Hage och Ida Nore. I mitten av september får de tillökning med ytterligare en naprapatkollega, Tova Bergmark.

Vi arbetar med olika tekniker och behandlingsformer för att kunna hjälpa dig på bästa sätt:

  • Muskelbehandling
  • Ledbehandling
  • Rehabilitering
  • Dry Needling
  • Stötvågsbehandling

Om Naprapatlandslaget

Naprapatlandslaget är världens största naprapatkedja med över 50 kliniker utspridda i Sverige och Norge. Att vi är så många är även vår styrka, Naprapatlandslaget utvecklas ständigt och vår vision är att förbli ledande inom vårt yrke. Vi är legitimerade naprapater och utbildade vid Naprapathögskolan i Stockholm. Vi genomgår fortlöpande både interna och externa kurser och utbildningar.

Vårt mål är att hjälpa dig nå dina mål. Varje dag utsätts du för belastningar som sätter din kropp i obalans. Efter ett tag upplevs ett eller flera symtom, mental och/eller fysisk (smärta, trötthet, stelhet etc). Symtomen är en varningssignal från kroppen om skada – något måste göras för att återupprätta optimal funktion. Vårt jobb är att hjälpa dig till balans, så att bättre livskvalitet uppnås. Så har du ont i ryggen, nacken eller någon annanstans? Ta kontakt med oss så hjälper vi dig att komma till rätta med dina problem.

Välkommen till oss!

Våra priser

Adress

LM Ericssons väg 10C, 126 26 Hägersten

Vägbeskrivning

I bästa läget på Telefonplan i nya lokaler intill Konstfack och endast hundra meter från tunnelbanan. Andra kända landmärken i närheten är Klätterverket och SATS. Sushi Rebellion, Bankomat och Brödernas finns i samma kvarter. Välkommen!

Öppettider

Måndag-torsdag: 07:30-18:30
Fredag: 08:00-16:00

Akuttider varje dag!

Vi som jobbar här

Anton Hage
BOKA TID
Tova Bergmark
BOKA TID
Ida Nore
BOKA TID