skip to Main Content
NAPRAPAT

VISBY

Välkommen till Naprapatlandslaget Visby

Om du söker naprapat i Visby så har du kommit rätt. Januari 2019 öppnades portarna på den nya kliniken i Visby. Johan och Charlotte kommer närmast från en av våra kliniker i Oslo, där de har hjälpt människor de senaste 10 åren. De har genom samarbete med företag, ett flertal idrottsklubbar samt Norges Toppidrottsgymnasium skaffat sig stor erfarenhet att behandla såväl idrottsskador som den vanliga kontorsnacken.

Om naprapatbehandlingen

Hos oss behandlar vi alla besvär som är kopplade till muskler och leder, Har du ryggskott, nackspärr eller andra akuta besvär, eller mer långdragna problem så som överbelastningsskador eller en axel som du haft problem med lång, så är du hjärtligt välkommen. Behandlingen från en naprapat består av manipulering (inkl. drop-teknik), mobilisering av leder, stretching- och muskelbehandling, nålbehandling samt skräddarsydda hemövningar.

Boka tid genom onlinebokningen eller ta kontakt per mail.

 

AKTUELLT – 

TELEFON: från 11 januari så får Naprapatlandslaget en central hjälp med inkommande samtal och de tar då bokningar, avbokningar samt ändringar och liknande. Det enklaste för er är dock att använda er av våra smidiga onlinebokning vid bokningar. Önskar ni kontakt med oss på kliniken direkt så får ni gärna skicka ett mail:
Johan – jl@naprapatlandslaget.se
Charlotte – charlotte@naprapatlandslaget.se
Erika – erika@naprapatlandslaget.se
Beatrice – beatrice@naprapatlandslaget.se

Välkomna!

——

Nyttig praktisk information för dig som söker det

För att utnyttja friskvårdsportaler såsom Actiway eller Benify så väljer du återbesök i onlinebokningen för Visby. Vi på denna klinik erbjuder inte klassisk massage, men vår behandling innehåller massagetekniker och liknande moment i tillägg till våra övriga tekniker.

Angående försäkringspatienter – vi tar emot mer eller mindre alla som har hälsovårdsförsäkring. Kontakta ert försäkringsbolag och starta ett ärende innan ni kommer till kliniken. I dagsläget så är det endast Johan och Charlotte som kan ta emot försäkringspatienter då det är de två som är legitimerade.

——

Saknar du kvitto eller bekräftelse på din bokning så kan den ha fastnat i din skräppost. Maila oss om du är osäker på din tid – jl@naprapatlandslaget.secharlotte@naprapatlandslaget.se, beatrice@naprapatlandslaget.se eller erika@naprapatlandslaget.se.

——

Pris:

  • Nybesök: 700 kr
  • Återbesök: 650 kr
  • Studenter – 100 kr rabatt
  • Friskvård utan friskvårdsavtal: 810 kr (650 kr + moms).

Välkomna!

Behandlingar avbokas senast 24 h innan avtalad tid. Avbokningar senare än 24 h belastas kunden i sin helhet. 

VÅRA TERAPEUTER

Back To Top