skip to Main Content
NAPRAPAT

VISBY

Välkommen till Naprapatlandslaget Visby

 

AKTUELLT – 

TELEFON: från 11 januari så får Naprapatlandslaget en central hjälp med inkommande samtal och de tar då bokningar, avbokningar samt ändringar och liknande. Det enklaste för er är dock att använda er av våra smidiga onlinebokning vid bokningar. Önskar ni kontakt med oss på kliniken direkt så får ni gärna skicka ett mail:
Johan – jl@naprapatlandslaget.se
Charlotte – charlotte@naprapatlandslaget.se
Erika – erika@naprapatlandslaget.se
Beatrice – beatrice@naprapatlandslaget.se

——

Från måndag 19/7 så är det Erika, Beatrice, Sofia och Evelina som jobbar på kliniken så Charlotte och Johan tar semester till v.32. Sofia och Evelina är två fantastiskt duktiga naprapater som kommer närmast från Naprapathögskolan – Sofia jobbar inom AIK Fotboll och är en del av deras hälsoteam, Evelina jobbar för Hammarby innebandy som fysansvarig. De kommer tidigare från innebandy- och gymnastikvärlden och bägge varit på elitnivå. Sofia har även varit ansvarig för träningsresor i Portugal för Springtime Group och Evelina jobbar annars på en klinik Enköping. De använder alla tekniker inkluderat nålar.

Välkomna!

——

Angående försäkringspatienter – vi tar emot mer eller mindre alla som har hälsovårdsförsäkring. Kontakta ert försäkringsbolag och starta ett ärende innan ni kommer till kliniken. I dagsläget så är det endast Johan och Charlotte som kan ta emot försäkringspatienter då det är de två som är legitimerade.

——

Saknar du kvitto eller bekräftelse på din bokning så kan den ha fastnat i din skräppost. Maila oss om du är osäker på din tid – jl@naprapatlandslaget.secharlotte@naprapatlandslaget.se, beatrice@naprapatlandslaget.se eller erika@naprapatlandslaget.se.

——

Om du söker naprapat i Visby så har du kommit rätt.

Januari 2019 öppnades portarna på den nya kliniken i Visby. Johan och Charlotte kommer närmast från en av våra kliniker i Oslo, där de har hjälpt människor de senaste 10 åren.

De har genom samarbete med företag, ett flertal idrottsklubbar samt Norges Toppidrottsgymnasium skaffat sig stor erfarenhet att behandla såväl idrottsskador som den vanliga kontorsnacken.

———-

Behandlingen från en naprapat består av manipulering (inkl. drop-teknik), mobilisering av leder, stretching- och muskelbehandling, nålbehandling samt skräddarsydda hemövningar.

Boka tid genom onlinebokningen eller ta kontakt per mail.

För att utnyttja friskvårdsportaler såsom Actiway eller Benify så väljer du återbesök i onlinebokningen för Visby. Vi på denna klinik erbjuder inte klassisk massage, men vår behandling innehåller massagetekniker och liknande moment i tillägg till våra övriga tekniker.

Pris:

  • Nybesök: 700 kr
  • Återbesök: 650 kr
  • Studenter – 100 kr rabatt
  • Friskvård utan friskvårdsavtal: 810 kr (650 kr + moms).

Välkomna!

Behandlingar avbokas senast 24 h innan avtalad tid. Avbokningar senare än 24 h belastas kunden i sin helhet. 

VÅRA TERAPEUTER

Back To Top