skip to Main Content
NAPRAPAT & KIROPRAKTOR

VISBY

Välkommen till Naprapatlandslaget Visby

Om du söker naprapat eller kiropraktor i Visby så har du kommit rätt! I januari 2019 öppnades portarna till den nya kliniken i Visby. Johan och Charlotte kommer närmast från en av våra kliniker i Oslo där de har hjälpt människor de senaste 10 åren. De har genom samarbete med företag, ett flertal idrottsklubbar samt Norges Toppidrottsgymnasium skaffat sig stor erfarenhet av att behandla såväl idrottsskador som den vanliga kontorsnacken.

Om behandlingen

Hos oss behandlar vi alla besvär som är kopplade till muskler och leder. Har du ryggskott, nackspärr, akuta eller mer långdragna problem så är du hjärtligt välkommen. Behandlingen består av manipulation (inkl. så kallad drop-teknik) och mobilisering av leder, stretching- och muskelbehandling, nålbehandling samt skräddarsydda hemövningar.

Varmt välkommen att boka tid hos oss genom onlinebokningen eller ta kontakt per mail enligt nedan. Naprapatlandslaget har även en central kundservice dit du kan vända dig för bokningar, avbokningar samt ändringar av tid och övriga frågor.

Johan – jl@naprapatlandslaget.se
Charlotte – charlotte@naprapatlandslaget.se
Beatrice – beatrice@naprapatlandslaget.se
Gustav – gustav.johannesson@naprapatlandslaget.se

 

Varmt välkommen!


Nyttig praktisk information för dig som söker

För att utnyttja friskvårdsportaler såsom ePassi, Wellnet eller Benify så väljer du återbesök i onlinebokningen för Visby. Vi på denna klinik erbjuder vi inte klassisk massage men vår behandling innehåller massagetekniker och liknande moment i tillägg till våra övriga tekniker.

Vi tar emot mer eller mindre alla som har hälso- eller sjukvårdsförsäkring. Kontakta ditt försäkringsbolag och starta ett ärende innan du kommer till kliniken. Alla våra legitimerade terapeuter tar emot försäkringspatienter.

Saknar du kvitto eller bekräftelse på din bokning så kan den ha fastnat i din skräppost. Maila oss om du är osäker på din tid – jl@naprapatlandslaget.secharlotte@naprapatlandslaget.se, beatrice@naprapatlandslaget.se, gustav.johannesson@naprapatlandslaget.se


Priser:

  • Nybesök/återbesök: : 740 kr
  • Studentpris: 650 kr
  • Friskvård/massage (utan friskvårdsavtal): 975 kr (inkl. moms)

Behandlingar avbokas senast 24 h innan avtalad tid. Avbokningar senare än 24 h belastas kunden i sin helhet. 

VÅRA TERAPEUTER

Back To Top