Välkommen till Naprapatlandslaget Visby

Om du söker naprapat i Visby så har du kommit helt rätt! Johan och Charlotte kommer närmast från en av våra kliniker i Oslo där de har hjälpt människor de senaste 10 åren. De har genom samarbete med företag, ett flertal idrottsklubbar samt Norges Toppidrottsgymnasium skaffat sig stor erfarenhet av att behandla såväl idrottsskador som den vanliga kontorsnacken.

Förutom Johan och Charlotte träffar du Beatrice och Ozzy på kliniken. Under julen gästspelar även Emma Lindgren. Alla är naprapater med olika specialistområden och bakgrund.

Om behandlingen

Hos oss behandlar vi alla besvär som är kopplade till muskler och leder. Har du ryggskott, nackspärr, akuta eller mer långdragna problem så är du hjärtligt välkommen. Behandlingen består av manipulation (inkl. så kallad drop-teknik) och mobilisering av leder, stretching- och muskelbehandling, nålbehandling samt skräddarsydda hemövningar.

Varmt välkommen att boka tid hos oss. Naprapatlandslaget har även en central kundservice dit du kan vända dig för bokningar, avbokningar samt ändringar av tid och övriga frågor.

Varmt välkommen!


Nyttig praktisk information för dig som söker

För att utnyttja friskvårdsportaler såsom ePassi, Wellnet eller Benify så väljer du återbesök i onlinebokningen för Visby. Vi på denna klinik erbjuder vi inte klassisk massage men vår behandling innehåller massagetekniker och liknande moment i tillägg till våra övriga tekniker.

Vi tar emot mer eller mindre alla som har hälso- eller sjukvårdsförsäkring. Kontakta ditt försäkringsbolag och starta ett ärende innan du kommer till kliniken. Alla våra legitimerade terapeuter tar emot försäkringspatienter.

Saknar du kvitto eller bekräftelse på din bokning så kan den ha fastnat i din skräppost. Maila oss om du är osäker på din tid: visby@naprapatlandslaget.se


Våra priser

NAPRAPAT
Nybesök/Återbesök: 830 kr
Friskvård/massage: 995 kr (inkl. 25% moms)
Studentpris: 665 kr
Helg: 930 kr

NAPRAPATSTUDENT
Nybesök/återbesök: 635 kr
Friskvård/massage: 790 kr (inkl. 25% moms)

Adress

Järnvägsgatan 6a, 621 46 Visby

Vägbeskrivning

Ligger i ÖoB-huset, på 2:a våningen (hiss finns ej). Ingång genom dörren som är på vänster gavel om ÖoB´s huvudentré.

Öppettider

Måndag – Fredag: 07:00 – 17:00
(Se onlinebokningen för tillgängliga tider)

Öppet alla dagar under sommaren!

Vi som jobbar här

Johan Lindvall
BOKA TID
Charlotte Lindvall
BOKA TID
Emma Lindgren (Visby)
BOKA TID