skip to Main Content
NAPRAPAT

VISBY

Välkommen till Naprapatlandslaget Visby

 

AKTUELLT – 

TELEFON: från 11 januari så får Naprapatlandslaget en central hjälp med inkommande samtal och de tar då bokningar, avbokningar samt ändringar och liknande. Det enklaste för er är dock att använda er av våra smidiga onlinebokning vid bokningar. Önskar ni kontakt med oss på kliniken direkt så får ni gärna skicka ett mail:
Johan – jl@naprapatlandslaget.se
Charlotte – charlotte@naprapatlandslaget.se
Erika – erika@naprapatlandslaget.se

——

NY KOLLEGA!

Måndag 3 Augusti anslöt Erika Andersson till oss på kliniken. Hon har de senaste uppdateringarna om kroppens funktioner samt sin klätterbakgrund så kan hon ge din kropp alla förutsättningar att bli smärtfri. Hon behandlar, förutom med den sedvanliga och tuffa muskel- och ledbehandlingen, även med nålar samt skräddarsyr övningar åt dig.

Erika ger en befriande behandling och har även lite längre behandlingstid än sina kollegor på Visby-kliniken.

Boka online redan nu via Onlinebokningen.

——

Saknar du kvitto eller bekräftelse på din bokning så kan den ha fastnat i din skräppost. Maila oss om du är osäker på din tid – jl@naprapatlandslaget.secharlotte@naprapatlandslaget.se eller erika@naprapatlandslaget.se. Vi har svårt att svara i telefon då vi oftast är upptagna med patienter.

——

Om du söker naprapat i Visby så har du kommit rätt.

Januari 2019 öppnades portarna på den nya kliniken i Visby. Johan och Charlotte kommer närmast från en av våra kliniker i Oslo, där de har hjälpt människor de senaste 8 åren.

De har genom samarbete med företag, ett flertal idrottsklubbar samt Norges Toppidrottsgymnasium skaffat sig stor erfarenhet att behandla såväl idrottsskador som den vanliga kontorsnacken.

———-

Behandlingen från en naprapat består av manipulering (inkl. drop-teknik), mobilisering av leder, stretching- och muskelbehandling, nålbehandling samt skräddarsydda hemövningar.

Boka tid genom onlinebokningen eller ta kontakt per mail.

För att utnyttja friskvårdsportaler såsom Actiway eller Benify så väljer du återbesök i onlinebokningen för Visby. Vi på denna klinik erbjuder inte klassisk massage, men vår behandling innehåller massagetekniker och liknande moment i tillägg till våra övriga tekniker.

Pris:

  • Nybesök: 700 kr
  • Återbesök: 650 kr
  • Studenter – 100 kr rabatt
  • Friskvård utan friskvårdsavtal: 810 kr (650 kr + moms).

Välkomna!

Behandlingar avbokas senast 24 h innan avtalad tid. Avbokningar senare än 24 h belastas kunden i sin helhet. 

VÅRA TERAPEUTER

Back To Top