skip to Main Content
NAPRAPAT

VISBY

Välkommen till Naprapatlandslaget Visby

Om du söker naprapat i Visby så har du kommit rätt! I januari 2019 öppnades portarna till den nya kliniken i Visby. Johan och Charlotte kommer närmast från en av våra kliniker i Oslo där de har hjälpt människor de senaste 10 åren. De har genom samarbete med företag, ett flertal idrottsklubbar samt Norges Toppidrottsgymnasium skaffat sig stor erfarenhet av att behandla såväl idrottsskador som den vanliga kontorsnacken.

Om naprapatbehandlingen

Hos oss behandlar vi alla besvär som är kopplade till muskler och leder. Har du ryggskott, nackspärr, akuta eller mer långdragna problem så är du hjärtligt välkommen. Behandling av en naprapat består av manipulation (inkl. så kallad drop-teknik) och mobilisering av leder, stretching- och muskelbehandling, nålbehandling samt skräddarsydda hemövningar.

Varmt välkommen att boka tid hos oss genom onlinebokningen eller ta kontakt per mail enligt nedan.

 

AKTUELLT

Naprapatlandslaget har en central kundservice dit du kan vända dit för bokningar, avbokningar samt ändringar av tid och övriga frågor.  Det enklaste för dig är dock att använda dig av vår smidiga onlinebokning vid bokningar. Önskar du kontakt med någon av oss på kliniken direkt så är du välkommen att skicka ett mail:

Johan – jl@naprapatlandslaget.se
Charlotte – charlotte@naprapatlandslaget.se
Erika – erika@naprapatlandslaget.se
Beatrice – beatrice@naprapatlandslaget.se

Under sommaren har vi extra hjälp av naprapater från Stockholm; Kevin Hermansson, Martin Örtegren och Hanna Fridh.


Nyttig praktisk information för dig som söker det

För att utnyttja friskvårdsportaler såsom ePassi eller Benify så väljer du återbesök i onlinebokningen för Visby. Vi på denna klinik erbjuder inte klassisk massage, men vår behandling innehåller massagetekniker och liknande moment i tillägg till våra övriga tekniker.

Vi tar emot mer eller mindre alla som har hälso- eller sjukvårdsförsäkring. Kontakta ditt försäkringsbolag och starta ett ärende innan du kommer till kliniken. Alla våra legitimerade terapeuter tar emot försäkringspatienter.

——

Saknar du kvitto eller bekräftelse på din bokning så kan den ha fastnat i din skräppost. Maila oss om du är osäker på din tid – jl@naprapatlandslaget.secharlotte@naprapatlandslaget.se, beatrice@naprapatlandslaget.se eller erika@naprapatlandslaget.se.

——

Pris:

  • Nybesök: 750 kr
  • Återbesök: 650 kr
  • Studenter – 100 kr rabatt
  • Friskvård utan friskvårdsavtal: 810 kr (650 kr + moms).

Välkommen!

Behandlingar avbokas senast 24 h innan avtalad tid. Avbokningar senare än 24 h belastas kunden i sin helhet. 

VÅRA TERAPEUTER

Back To Top