Blogg

NAPRAPATLANDSLAGET ÖSTERSUND

Naprapatlandslaget Östersund

Från 2 november 2020 finns Naprapatlandslaget representerat i Östersund!

På kliniken får du naprapatbehandling och med möjligheter även för stötvågsbehandling om det skulle vara behov för detta. Jenny Närkeby, Erik Lilja, Lars Backskog och Christer Paulsson är rutinerade och legitimerade naprapater som tidigare jobbat under flaggan Christer Paulsson Ryggklinik, blir nu en del av Naprapatlandslaget, som fått förmånen att ta över kliniken från 2. november 2020.

Från 1. januari 2021 ansluter även leg. naprapat Anderas Kågeman.

Klinikerna i Östersund och Vemdalen är våra mest nordliga belägna kliniker, och vi fortsätter att sprida vårt erbjudande rundt om i landet.

För online bokning, klicka här

Naprapatlandslaget Östersund

Vår Story

Naprapatlandslagets grundare möttes på Scandinavian College Of Manual Medicine/ Naprapathögskolan i 2002. Vi hade en gemensam förståelse för att det bästa sättet att hjälpa den moderna människans smärtproblematik var genom naprapati. Vi ville hjälpa folk att bli friskare, och göra en skillnad i samhället då muskel- och ledproblem fortfarande är den största orsaken till sjukskrivningar! Efter att ha undersökt marknaden av naprapater insåg vi att det saknades en större aktör med duktiga naprapater som tillsammans arbetade för att utveckla sig själva och behandlingsformen. Drömmen om att skapa världens största och ledande naprapatkedja var fött.

Idag ser vi stolt tillbaka på vår resa, fyllt av hårt arbete och slit. Resultatet är ett unikt gäng med positiva och duktiga terapeuter, som varje dag gör sitt yttersta för att hjälpa människor till en bättre vardag. Vi är väldigt stolta över att vi både har skapat en trygg och utvecklande arbetsplats för över 100 naprapater, och att vi utvecklar branschen och kompetensen så att vi kan ge den bästa behandlingen varje dag. Våra kunder är allt från “mannen på gatan” till toppidrottsutövare, och företag som satsar på sina anställda. Vi har ett fokus; att utveckla hälsan till den vi har framför oss. Framåt satsar vi på kontinuerlig växt så att ännu flera kan ta del av vår vision – bäst på muskel- och ledbehandling !

VÅR MISSION: Ett friskare Skandinavien

Vad vi behandlar?

Här kan du läsa om vilka problem vi tar hand om.

Välkommen!

Träningstips? Se en video med enkla ryggövningar här:

YouTube player

Dela gärna detta

Facebook
Twitter
LinkedIn
WhatsApp
Email