Blogg

Naprapatlandslaget till Norrköping

Naprapat Norrköping
Norrköping

Naprapat i Norrköping

Äntligen kommer Naprapatlandslaget till Norrköping! Från och med måndag den 30:e januari 2023 kan du få behandling i världsklass även i Norrköping. Detta är klinik nummer 38 i Naprapatlandslaget Sveriges ordningsföljd. Kedjan öppnades 2002 i Norge och blev snabbt världens största naprapatkedja. Naprapatlandslaget har visionen ”Bäst på muskel- och ledbehandling” och utför varje år över 200 000 behandlingar.

Muskel- och ledbehandling

Hos oss får du hjälp med din kropp så att den kan må och prestera bättre. Vi undersöker och behandlar de flesta utmaningarna som en ond kropp kan leda till. Vårt fokus är att förbättra nervsystemets funktion genom muskel- och ledbehandling. Besvär som du kan få hjälp med hos Naprapatlandslaget är bland annat huvudvärk, nackproblem, smärtande axlar, ländryggsbesvär, ryggskott, idrottsskador med mera. Behandlingen hos naprapaten är beroende av vilka fynd som behandlaren hittar vid undersökningen och vilken behandling man anser vara säkrast och mest effektiv för patienten. Läs mer om naprapatens behandlingsmetoder här.

Välkommen till Naprapatlandslaget Norrköping

Söker du naprapat i Norrköping? Då är du varmt välkommen till oss! Vi har erfarna och duktiga naprapater som hjälper dig med professionell behandling och ett trevligt bemötande. Naprapatlandslaget satsar på kundupplevelsen och terapeuternas kvalitet och utveckling. Kliniken Naprapatlandslaget Norrköping hittar du på Olai Kyrkogatan 38. Boka lätt din tid online via bokningslänken här.

Förutom vårt fokus på att ge den bästa möjliga ”hands on-behandlingen” av våra kunder ger vi även tips och råd om hur du själv kan förbättra din kropps förmåga att läka, bli starkare och rörligare. Du kan läsa om olika besvär bland våra symptom-artiklar. Vi har även en YouTube-kanal med handfasta tips som du kan använda för att göra behandlingsresultatet ännu bättre.

Naprapaterna på kliniken

Våra naprapater är på kliniken i Norrköping är Fredrik Reifner, David Lundqvist, Ida Tiainen och Robin Andersson. Alla utom Ida är uppväxta i staden och har därmed lokal förankring.


Skulle du önska att prata med oss är du välkommen att ringa vårt ServiceCenter på tfn: 010- 768 10 30.

Varmt välkommen till oss!

Dela gärna detta

Facebook
Twitter
LinkedIn
WhatsApp
Email