Nu har vi öppnat Naprapatlandslaget i Norrköping – det naturliga valet för dig med smärta och besvär i rörelseapparaten


På kliniken träffar du naprapaterna David Lundqvist, Fredrik Reifner, Ida Tiainen och Robin Andersson – alla med flera års erfarenhet av yrket. Från och med den första oktober får kliniken även ett välkommet tillskott av kiropraktorn Ola Hjelmar.

Vi hjälper dig med smärta och besvär i hela rörelseapparaten såsom ryggskott, nackspärr, musarmbåge, huvudvärk, yrsel och idrottsskador. Alla är precis lika välkomna, elitidrottare som soffpotatis, ung som gammal!

Om Naprapatlandslaget

Naprapatlandslaget är världens största naprapatkedja med över 50 kliniker utspridda i Sverige och Norge. Att vi är så många är även vår styrka. Naprapatlandslaget utvecklas ständigt och vår vision är att förbli ledande inom vårt yrke. Vi är legitimerade naprapater och utbildade vid Naprapathögskolan i Stockholm. Vi genomgår fortlöpande både interna och externa kurser och utbildningar.

Vårt mål är att hjälpa dig nå dina mål. Varje dag utsätts du för belastningar som sätter din kropp i obalans. Efter ett tag upplevs ett eller flera symtom; mental och/eller fysisk (smärta, trötthet, stelhet etc). Symtomen är varningssignaler från kroppen om skada – något måste göras för att återupprätta optimal funktion. Vårt jobb är att hjälpa dig att återfå balans i kroppen så att bättre livskvalitet uppnås.

Se våra priser HÄR

Adress

Hantverkaregatan 45-47, 602 32 Norrköping

Vägbeskrivning

I gatuplan på Hantverkaregatan 47 hittar du oss!

Öppettider

Måndag – fredag: 07-18
Lördagar 08-13

Akuta tider varje dag!

 

Vi som jobbar här

Robin Andersson
BOKA TID
Fredrik Reifner
BOKA TID
Ida Tiainen
BOKA TID
Ola Hjelmar
BOKA TID