Nu har vi öppnat Naprapatlandslaget i Norrköping – det naturliga valet för dig med smärta och besvär i rörelseapparaten

Den 30 januari öppnade vi äntligen Naprapatlandslaget i Norrköping! Vi är så glada att kunna erbjuda vår professionella hjälp även här. Vi kommer inledningsvis finnas i tillfälliga lokaler på Olai Kyrkogata 38 i väntan på att vår nya, fina klinik öppnar på Hantverkaregatan 47 i februari/mars.

På kliniken träffar du naprapaterna David Lundqvist, Fredrik Reifner, Ida Tiainen och Robin Andersson – alla med flera års erfarenhet av yrket. Robin arbetar idag för Naprapatlandslaget i Hammarby Sjöstad, Stockholm, men väljer nu att flytta hemöver igen efter några år i storstaden. Övriga naprapater är nykomlingar i företaget men alla utom Ida är ursprungligen från Norrköping och verksamma i staden.

Vi hjälper dig med smärta och besvär i hela rörelseapparaten såsom ryggskott, nackspärr, musarmbåge, huvudvärk, yrsel och idrottsskador. Alla är precis lika välkomna, elitidrottare som soffpotatis, ung som gammal!

Om Naprapatlandslaget

Naprapatlandslaget är världens största naprapatkedja med över 50 kliniker utspridda i Sverige och Norge. Att vi är så många är även vår styrka. Naprapatlandslaget utvecklas ständigt och vår vision är att förbli ledande inom vårt yrke. Vi är legitimerade naprapater och utbildade vid Naprapathögskolan i Stockholm. Vi genomgår fortlöpande både interna och externa kurser och utbildningar.

Vårt mål är att hjälpa dig nå dina mål. Varje dag utsätts du för belastningar som sätter din kropp i obalans. Efter ett tag upplevs ett eller flera symtom; mental och/eller fysisk (smärta, trötthet, stelhet etc). Symtomen är varningssignaler från kroppen om skada – något måste göras för att återupprätta optimal funktion. Vårt jobb är att hjälpa dig att återfå balans i kroppen så att bättre livskvalitet uppnås.

Se våra priser HÄR

Adress

Olai Kyrkogata 38, 602 31 Norrköping

Vägbeskrivning

Vår tillfälliga klinik ligger i gatuplan på Olai Kyrkogata 38 under Swedbanks lokaler. Närmaste parkering är Spiralen eller parkeringshuset Lyckan.

Öppettider

Måndag till fredag: 07-18
Lördagar: 09-14

 

Vi som jobbar här

Robin Andersson
BOKA TID
Fredrik Reifner
BOKA TID
Ida Tiainen
BOKA TID