Blogg

NAPRAPATLANDSLAGET VEMDALEN

Naprapatlandslaget Vemdalen

Naprapatlandslaget Vemdalen: Världens största naprapatkedja har nu även en klinik i Vemdalen. Christer Paulsson Ryggklinik byter från 2. november 2020 till Naprapatlandslaget! Vi glädjer oss till att få vara med och ta hand om hälsan i Härjedalen, och kommer utveckla vårt koncept för att hjälpa dig med smärta och problem i rörelseapparaten.

Du hittar oss på Skalets torg, där våra legitimerade naprapater tar hand om dig. Jenny Närkeby, Lars Backskog, Erik Lilja och Christer Paulsson hälsar dig varmt välkommen till kliniken i Härjedalens Cervinia. Från 1. januari kan du även boka tid hos legitimerad naprapat Anderas Kågeman.

Online bokning gör du enkelt här.

Naprapat, Naprapatlandslaget

Naprapatlandslaget Vemdalen – vad behandlar vi?

Här kan du läsa mer om vad vi behandlar, hur vi gör det samt vad du själv kan göra

Vår Story

Naprapatlandslagets grundare möttes på Scandinavian College Of Manual Medicine/ Naprapathögskolan i 2002. Vi hade en gemensam förståelse för att det bästa sättet att hjälpa den moderna människans smärtproblematik var genom naprapati. Vi ville hjälpa folk att bli friskare, och göra en skillnad i samhället då muskel- och ledproblem fortfarande är den största orsaken till sjukskrivningar! Efter att ha undersökt marknaden av naprapater insåg vi att det saknades en större aktör med duktiga naprapater som tillsammans arbetade för att utveckla sig själva och behandlingsformen. Drömmen om att skapa världens största och ledande naprapatkedja var fött.

Idag ser vi stolt tillbaka på vår resa, fyllt av hårt arbete och slit. Resultatet är ett unikt gäng med positiva och duktiga terapeuter, som varje dag gör sitt yttersta för att hjälpa människor till en bättre vardag. Vi är väldigt stolta över att vi både har skapat en trygg och utvecklande arbetsplats för över 100 naprapater, och att vi utvecklar branschen och kompetensen så att vi kan ge den bästa behandlingen varje dag. Våra kunder är allt från “mannen på gatan” till toppidrottsutövare, och företag som satsar på sina anställda. Vi har ett fokus; att utveckla hälsan till den vi har framför oss. Framåt satsar vi på kontinuerlig växt så att ännu flera kan ta del av vår vision – bäst på muskel- och ledbehandling ! VÅR MISSION: Ett friskare Skandinavien

Naprapatlandslaget Vemdalen är en av våra nyetableringar och tillsammans med kliniken i Östersund vår nordligaste i Sverige.

Tips via vår video-kanal?

På YouTube hittar du vår videokanal där vi ger tips tips och övningar för bättre välmående och prestation, här är en video där vi ger dig tips för akuta ryggsmärtor:

YouTube player

Dela gärna detta

Facebook
Twitter
LinkedIn
WhatsApp
Email