Kristoffer Söderström

Legitimerad Naprapat

Kristoffer är senior legitimerad naprapat med många års erfarenhet inom yrket. Hans expertis är inom svåra och långvariga symtom samt att optimera funktion i kroppen hos allt från vardagshjältar till världsatleter.

Kristoffer har varit fysiskt aktiv genom hela livet. Idrottskarriären började redan som ung då han spelade både ishockey och fotboll. Under tonåren valde han att fokusera all energi på ishockeyn genom att spela med både klubblaget och att gå en hockey-klass i skolan. Idén att utbilda sig till naprapat kom efter att han dragit på sig skadeproblem under tonåren som till slut gjorde att han behövde avsluta ishockeykarriären. Han beslöt sig då för att viga sitt liv åt att hjälpa människor som vill vara aktiva att kunna fortsätta vara det.

Kristoffer behandlar och rehabiliterar alla typer av symtom i muskler och leder. Hans arbetsmodell är framtagen för att vara mycket skonsam mot kunden och effektiv mot smärta. Genom att fokusera på att optimera funktion och inte stirra sig blind på smärta kan han hjälpa människor på alla nivåer att bli smärtfria. Han kan också behandla leder som har artros med hjälp av ACP/PRP-injektioner

Kristoffer har drivit företag och kliniker i olika konstellationer tillsammans med olika grupper av terapeuter. Han har arbetat som en central del i det medicinska teamet i AIK Ishockey, Bollstanäs SK och för det Svenska Dövidrottsförbundet.
Efter att själv ha lagt ishockeyn på hyllan har han ställt upp i SM i Kettlebell Sport och nu sadlat om till kampsporten Brasiliansk jiu-jitsu som han tränar regelbundet.

Ett nybesök/återbesök hos Kristoffer går under prisklass 2.