Blogg

Fysio3 blir Naprapatlandslaget Esklistuna

Fysioterapeuter, naprapater och massörer i ny dräkt – Fysio3 byter namn till Naprapatlandslaget Eskilstuna

Fysio3 har funnits sedan 2011, och jobbar som ett team för att du ska få det så bra som möjligt. Vi har som vision att ge den bästa tillgängliga behandlingen genom kompetens, teamsamarbete och helhetssyn. Det sker genom professionalism i det vi gör och ständig utveckling för att hela tiden ligga i framkant.

Mellan 1. december 2021 och 1. januari 2022 byter Fysio3 namn till Naprapatlandslaget Eskilstuna. Genom namnbytet och att vara med i Naprapatlandslaget tar vi det bästa från två världar. Vi ser fram emot nya spännande tider! Naprapatlandslaget är glada för att kunna få med de kunniga och entusiastiska terapeuterna i gamla Fysio3 i laget!

Terapeuterna och lokalerna är de samma som tidigare, det enda som ändras är namnet, och en ny hemsida, nu som Naprapatlandslaget Eskilstuna. På hemsidan hittar du som tidigare onlinebokning. Du hittar oss också på det gamla numret 016 – 14 10 20 (Napraptlandslaget har ett callcenter som vi kommer växlas in på så småningom, vi växlar över på detta numret så småningom).

Ryggbesvär, onda nackar, huvudvärk och idrottsskador

Vi behandlar alla besvär som är kopplade till muskler och leder. Efter undersökning ger vi dig lämplig behandling och träningsprogram, och skulle vi bedöma att vi även önskar att en läkare tittar på dig, så löser vi det tillsammans.

Vi hjälper dig med bland annat axelproblem så som impingement, ryggskott, hälsporre, nacksmärta, tennis-/ padelarmbåge, spända muskler och mycket mera.

Detta är teamet av fysioterapeuter, naprapater och massörer i Naprapatlandslaget Eskilstuna:

Terapeuterna är meriterade Anna Gau (leg. fysioterapeut), Angelica Ling (leg. fysioterapeut), John Hallin (leg. naprapat) och Sandra Berglund leg. naprapat). Vi har även Elin Löfving, massör som inom kort är fysioterapeut.

Teamet har stort fokus på att hitta rätt diagnos på ditt problem så att bästa behandlingen kan ges, och vi lägger vikt vid att undersöka ditt problem också för att utesluta allvarligare problem. Vår kompetens ska vara din trygghet.

Till vår hjälp har vi även stötvåg, laser samt akupunktur och dry needling.

John Hellin, leg. naprapat
Sandra Berglund, leg naprapat
Angelica Ling, leg. fysioterapeut
Anna Gau, leg. fysioterapeut
Elin Löfving, massör

Här hittar du Naprapatlandslaget Eskilstuna

Du hittar oss i Fysio3`s gamla lokaler på Björksgatan 6B. Mitt emot värmeverket, men infart från Björksgatan

Vi är medlemmar i Sveriges fackförbund för fysioterapeuter och Svenska naprapatförbundet (SNF).

Välkommen till oss.

Dela gärna detta

Facebook
Twitter
LinkedIn
WhatsApp
Email