Din naprapat i Hammarby Sjöstad Stockholm – Naprapatlandslaget

Varmt välkommen till Naprapatlandslaget – den snabbast växande kliniken mitt i Hammarby Sjöstads hjärta.

Sedan starten 2020 har expansionen gått i en rasande takt och vi är nu tre naprapater och en kiropraktor med olika bakgrund och intresseområden. Vid årsskiftet utökas teamet även med en fysioterapeut. Vårt mål är att ge dig en grundlig undersökning och genomföra rätt behandling så att du mår bättre. Vi hjälper dig med olika typer av akuta och långvariga besvär från arbetsrelaterade besvär till idrottsskador. Vanliga problem vi ser hos oss är nacke-, rygg- och bäckenbesvär, smärta i axlar, huvudvärk och migrän, tennis- och golfarmbåge eller knä och ankelbesvär.

Vi erbjuder ett brett utbud av behandlingstekniker

 • Ledbehandling (manipulation samt mobilisering)
 • Muskelbehandling
 • Medicinsk akupunktur, Dry needling
 • Stötvågsbehandling
 • Diagnostiskt ultraljud (från och med den 20/3)
 • Hemövningar och ergonomirådgivning

Diagnostiskt ultraljud
Vi kan även erbjuda undersökning med Diagnostiskt Ultraljud på vår klinik. Caroline Junaeus Storckenfeldt är Leg. Kiropraktor med flera års erfarenhet utav detta. Ultraljudsundersökning är ett mycket bra komplement till den manuella undersökningen för att fastställa diagnos. Utifrån fynden och patientens besvär läggs därefter en behandlingsplan upp för att uppnå så bra resultat som möjligt. Undersökningen kan utföras trots pacemaker, plastik samt metallimplantat. Undersökningen utförs helt smärtfritt och du får oftast svar direkt. 

Vanliga diagnoser som kan fastställas med ultraljud är impingement i axel, bursiter, muskelrupturer, vissa frakturer, artros, ligamentskador, meniskskador, baker cystor, nervinklämningar, tendinoser, plantar fasciit, ärrbildningar, hopparknä och kalkaxel. Läs mer om diagnostiskt ultraljud här

Här hittar du oss
Kliniken hittar du i hjärtat av Hammarby Sjöstad på Hammarby allé 56, ett stenkast från tvärbanestationen Luma samt Luma Torg med sina rosa blommande körsbärsträd. Vi erbjuder generösa öppettider från tidig morgon till sena kvällen och välkomnar båda privata kunder, företag med friskvård, företagshälsovård och försäkringspatienter.

Vi har även lördagsöppet på Naprapatlandslaget Hammarby Sjöstad.

Om Naprapatlandslaget

Naprapatlandslaget är världens största naprapatkedja med över 70 kliniker utspridda i Sverige och Norge. Att vi är så många är även vår styrka, Naprapatlandslaget utvecklas ständigt och vår vision är att förbli ledande inom vårt yrke. Vi är legitimerade naprapater och utbildade vid Naprapathögskolan i Stockholm. Vi genomgår fortlöpande både interna och externa kurser och utbildningar.

Vårt mål är att hjälpa dig nå dina mål. Varje dag utsätts du för belastningar som sätter din kropp i obalans. Efter ett tag upplevs ett eller flera symtom, mental och/eller fysisk (smärta, trötthet, stelhet etc). Symtomen är varningssignal från kroppen om skada – något måste göras för att återupprätta optimal funktion. Vårt jobb är att hjälpa dig till balans, så att bättre livskvalitet uppnås.

Varmt välkommen!


Våra priserPRISKLASS 1
Besök hos legitimerad naprapat/kiropraktor/fysioterapeut (Erika, Carl, Ronja)

 • Nybesök/återbesök: 895 kr
 • Massage/friskvård: 995 kr (inkl. 25% moms)
 • Helgpris: 995 kr

PRISKLASS 2
Besök hos legitimerade terapeuter med mångårig erfarenhet och minst 5 st avancerade vidareutbildningar (David, Caroline)

 • Nybesök/återbesök/friskvård: 995 kr

ÖVRIGA TJÄNSTER

 • Ultraljudsdiagnostik: 995 kr

Pensionärsrabatt: 10%
Studentrabatt: 15%

Avbokningspolicy
Behandlingar avbokas senast 24 h innan avtalad tid. Avbokningar senare än 24 h belastas kunden i sin helhet.

Adress

Hammarby Allé 56, 120 61 Stockholm

Vägbeskrivning

Mitt på Hammarby Sjöstads paradgata på gatuplan. Välkommen!

Öppettider

Måndag – Fredag: 07.00 – 19.00.
Lördag: 10.00-15.00

Akuta tider varje dag.

Jourtider på helgerna (utanför öppettider)

Diagnostiskt ultraljud

Vi erbjuder även undersökning med diagnostiskt ultraljud.

Vi som jobbar här

Erika Crawford
BOKA TID
David Glad
BOKA TID
Carl Jonsson
BOKA TID
Caroline Junaeus Storckenfeldt
BOKA TID
Ronja Brewitz
BOKA TID