Din naprapat i Hammarby Sjöstad Stockholm – Naprapatlandslaget

Varmt välkommen till Naprapatlandslaget, snabbast växande kliniken mitt i Hammarby Sjöstads hjärta.

Sedan starten 2020 har expansionen gått i en rasande takt och vi är nu fyra naprapater med olika bakgrund och intresseområden. Vårt mål är att ge dig en grundlig undersökning och genomföra rätt behandling så att du mår bättre. Vi hjälper dig med olika typer av akuta och långvariga besvär från arbetsrelaterade besvär till idrottsskador. Vanliga problem vi ser hos oss är nacke-, rygg- och bäckenbesvär, smärta i axlar, huvudvärk och migrän, tennis- och golfarmbåge eller knä och ankelbesvär.

Vi erbjuder ett brett utbud av behandlingstekniker

  • Ledbehandling (manipulation samt mobilisering)
  • Muskelbehandling
  • Medicinsk akupunktur, Dry needling
  • Stötvågsbehandling
  • Hemövningar och ergonomirådgivning

Här hittar du oss
Kliniken hittar du i hjärtat av Hammarby Sjöstad på Hammarby allé 56, ett stenkast från tvärbanestationen Luma samt Luma Torg med sina rosa blommande körsbärsträd. Vi erbjuder generösa öppettider från tidig morgon till sena kvällen och välkomnar båda privata kunder, företag med friskvård, företagshälsovård och försäkringspatienter.

Vi har även lördagsöppet på Naprapatlandslaget Hammarby Sjöstad.

Om Naprapatlandslaget

Naprapatlandslaget är världens största naprapatkedja med över 40 kliniker utspridda i Sverige och Norge. Att vi är så många är även vår styrka, Naprapatlandslaget utvecklas ständigt och vår vision är att förbli ledande inom vårt yrke. Vi är legitimerade naprapater och utbildade vid Naprapathögskolan i Stockholm. Vi genomgår fortlöpande både interna och externa kurser och utbildningar.

Vårt mål är att hjälpa dig nå dina mål. Varje dag utsätts du för belastningar som sätter din kropp i obalans. Efter ett tag upplevs ett eller flera symtom, mental och/eller fysisk (smärta, trötthet, stelhet etc). Symtomen är varningssignal från kroppen om skada – något måste göras för att återupprätta optimal funktion. Vårt jobb är att hjälpa dig till balans, så att bättre livskvalitet uppnås.

Se våra priser HÄR.

Behandlingar avbokas senast 24 h innan avtalad tid. Avbokningar senare än 24 h belastas kunden i sin helhet.

Adress

Hammarby Allé 56, 120 61 Stockholm

Vägbeskrivning

Mitt på Hammarby Sjöstads paradgata på gatuplan. Välkommen!

Öppettider

Måndag – Fredag: 07.00 – 19.00.

Lördag: 10.00-15.00

Akuta tider varje dag.

Jourtider på helgerna (utanför öppettider)

Vi som jobbar här

Erika Karlsson
BOKA TID
David Glad
BOKA TID
Carl Jonsson
BOKA TID
Robin Andersson
BOKA TID