Naprapatlandslaget Umeå – snabb och kompetent hjälp

Välkommen till Naprapatlandslaget Umeå! Vi hjälper dig med undersökning och behandling av besvär från muskler och leder.

Snabb och kompetent hjälp
Med vår breda erfarenhet kan vi snabbt hjälpa er med att bli av med era problem. Ni kan också vända er till oss för att få individuella råd om kost, träning och ergonomi

Trygghet i fokus
För oss har din trygghet det viktigaste. Vi är legitimerade naprapater och jobbar under Socialstyrelsens regler för sjukvård. Med en lång utbildning och bred expertis kan vi behandla allt från elitidrottare till gemene man.

Förebygga framtida besvär
Lika viktigt som att bli av med akuta besvär är det att förebygga framtida. Vi hjälper er att återskapa balansen i kroppen och därmed förebygga uppkomsten av framtida problem.

Besvär och behandlingar

Vi hjälper dig med akuta och långdragna besvär så som ryggskott, nackspärr, generell ryggsmärta, huvudvärk, yrsel, knäproblem, hälsporre, idrottsskador mer mer.

Våra olika behandlingstekniker möjliggör att vi kan hitta det som passar bäst till patienten och det besväret som ska behandlas. Naprapaten använder ofta mjukgörande ledbehandlingar som ledjusteringar och mobilisering, samt muskeltekniker för att mjuka upp stela muskler. Naprapatlandslaget Umeå använder även dry needling (nålar). Ann har även utbildning i Mamma-mage-konceptet och kan hjälpa dig med besvär vid/ efter graviditet.

Vi erbjuder även stötvågsbehandling

OBSERVERA att vi flyttat igen! Du hittar oss nu på Renmarksesplanaden 3 mitt i centrum.

Varmt välkommen!


Våra priser


 

  • Nybesök/återbesök: 785 kr
  • Massage/friskvård: 995 kr (inkl. 25% moms)

Pensionärsrabatt: 10%
Studentrabatt: 15%

Avbokningspolicy
Behandling ska avbokas minst 24 timmar innan avsatt tid. Sen avbokning eller uteblivet besök belastas kunden i sin helhet.

Adress

Renmarksesplanaden 3
903 26 Umeå

Vägbeskrivning

Våra nya, fina lokaler ligger mitt i centrum på en av tvärgatorna från Storgatan ner till strandpromenaden. Kända landmärken, förutom kajen, är ICA Parketten samt Scandic Plaza. Parkeringsmöjligheter finns på hela Storgatan, i parkeringshuset Parketten eller på stora parkeringen på kajen. Varmt välkommen!

Öppettider

Måndag – Torsdag: 07.00 – 19.00
Fredag: 07:00 – 17:00

Akuttider varje dag!

Vi som jobbar här

Ann Nordin
BOKA TID
Oskar Berglund
BOKA TID
Jimmie Sjögren
BOKA TID
Tomas Nordin
BOKA TID
Robin Berg
BOKA TID