Naprapatlandslaget Umeå – snabb och kompetent hjälp

Välkommen till Naprapatlandslaget Umeå! Vi hjälper dig med undersökning och behandling av besvär från muskler och leder.

Snabb och kompetent hjälp
Med vår breda erfarenhet kan vi snabbt hjälpa er med att bli av med era problem. Ni kan också vända er till oss för att få individuella råd om kost, träning och ergonomi

Trygghet i fokus
För oss har din trygghet det viktigaste. Vi är legitimerade naprapater och jobbar under Socialstyrelsens regler för sjukvård. Med en lång utbildning och bred expertis kan vi behandla allt från elitidrottare till gemene man.

Förebygga framtida besvär
Lika viktigt som att bli av med akuta besvär är det att förebygga framtida. Vi hjälper er att återskapa balansen i kroppen och därmed förebygga uppkomsten av framtida problem.

Besvär och behandlingar

Vi hjälper dig med akuta och långdragna besvär så som ryggskott, nackspärr, generell ryggsmärta, huvudvärk, yrsel, knäproblem, hälsporre, idrottsskador mer mer.

Våra olika behandlingstekniker möjliggör att vi kan hitta det som passar bäst till patienten och det besväret som ska behandlas. Naprapaten använder ofta mjukgörande ledbehandlingar som ledjusteringar och mobilisering, samt muskeltekniker för att mjuka upp stela muskler. Naprapatlandslaget Umeå använder även dry needling (nålar). Ann har även utbildning i Mamma-mage-konceptet och kan hjälpa dig med besvär vid/ efter graviditet.

Vi erbjuder även stötvågsbehandling

Priser

Nybesök och återbesök: 735 kr
Massage/friskvård: 920 kr (inkl. moms)
Student/Pensionär: 665kr

Boka tid gör du enklast online eller via telefon 010-768 10 30.
Avbokning ska ske senast 24 h innan bokad tid. Ej avbokad tid debiteras.

Adress

Residensgatan 1A, 90330 Umeå

Vägbeskrivning

Kliniken ligger i Hälsans Hus på Residensgatan 1a i området Öst på Stan. Följ skylten mot Hälsans Hus och du ser ett friliggande tegelhus på höger sida. Hälsans Hus Gästparkering finns på den vänstra sidan av parkeringen nedanför tegelhuset, bakom det lilla röda garaget.

Öppettider

Måndag – Torsdag: 07.00 – 19.00
Fredag: 07:00 – 17:00

Akuttider varje dag!

Vi som jobbar här

Ann Nordin
BOKA TID
Oskar Berglund
BOKA TID
Jimmie Sjögren
BOKA TID
Tomas Nordin
BOKA TID
Robin Berg
BOKA TID