skip to Main Content
NAPRAPAT

UMEÅ

Naprapatlandslaget Umeå

Naprapatlandslaget Umeå – snabb och kompetent hjälp

Välkommen till Naprapatlandslaget Umeå. Vi hjälper dig med undersökning och behandling av besvär från muskler och leder. Hos oss får du;

Snabb och kompetent hjälp: Med vår breda erfarenhet kan vi snabbt hjälpa er med att bli av med era problem. Ni kan också vända er till oss för att få individuella råd om kost, träning och ergonomi

Trygghet i fokus: För oss har din trygghet det viktigaste. Vi är legitimerade naprapater och jobbar under Socialstyrelsens regler för sjukvård. Med en lång utbildning och bred expertis kan vi behandla allt från elitidrottare till gemene man.

Förebygga framtida besvär: Lika viktigt som att bli av med akuta besvär är det att förebygga framtida. Vi hjälper er att återskapa balansen i kroppen och därmed förebygga uppkomsten av framtida problem.

Besvär och behandlingar

Vi hjälper dig med akuta och långdragna besvär så som ryggskott, nackspärr, generell ryggsmärta, huvudvärk, yrsel, knäproblem, hälsporre, idrottsskador mer mer.

Våra olika behandlingstekniker möjliggör att vi kan hitta det som passar bäst till patienten och det besväret som ska behandlas. Naprapaten använder ofta mjukgörande ledbehandlingar som ledjusteringar och mobilisering, samt muskeltekniker för att mjuka upp stela muskler. Naprapatlandslaget Umeå använder även dry needling (nålar). Ann har även utbildning i Mamma-mage-konceptet och kan hjälpa dig med besvär vid/ efter graviditet.

STÖTVÅG: Vi erbjuder även stötvågsbehandling

Priser

Nybesök och återbesök: 720 kr

Massage/friskvård: 900 kr (inkl. moms)

Student/Pensionär: 650kr

Du når oss på bokning online samt telefon 090 – 77 17 77. Avbokning ska ske senast 24 h innan bokad tid. Ej avbokad tid debiteras.

VÅRA TERAPEUTER

Back To Top