skip to Main Content
NAPRAPAT & KIROPRAKTOR

ESKILSTUNA

Naprapatlandslaget Eskilstuna – Här hittar du naprapater och kiropraktorer (tidigare Fysio3)

Vi har som vision att ge den bästa tillgängliga behandlingen genom kompetens, teamwork och helhetssyn. Det sker genom professionalism i det vi gör och ständig utveckling för att hela tiden ligga i framkant.

Kliniken hette tidigare Fysio3 men går nu under namnet Naprapatlandslaget Eskilstuna. Terapeuterna och lokalerna är desamma som tidigare och du möts av samma vänliga och professionella mottagande.

Vi är nu inkopplade på Naprapatlandslagets callcenter 010-768 10 30 och dit kommer du också om du ringer vårt gamla nummer 016-141020. Detta för att du ska få så snabb och bra hjälp som möjligt. Vi står ofta upptagna i behandling och kan inte svara i telefon.

Vi behandlar bland annat ryggbesvär, onda nackar, huvudvärk och idrottsskador

Vi behandlar alla besvär som är kopplade till muskler och leder. Efter undersökning ger vi dig lämplig behandling och träningsprogram. Skulle vi bedöma att vi även önskar att en läkare tittar på dig så löser vi det tillsammans.

Vi hjälper dig med bland annat axelproblem, ryggskott, hälsporre, nacksmärta, tennis-/ padelarmbåge, spända muskler och mycket mera.

Om Naprapatlandslaget

Naprapatlandslaget är världens största naprapatkedja med över 50 kliniker utspridda i Sverige och Norge. Att vi är så många är även vår styrka, Naprapatlandslaget utvecklas ständigt och vår vision är att förbli ledande inom vårt yrke. Vi har naprapater, fysioterapeuter, kiropraktorer och massörer i vårt team – alla med gedigen utbildning inom sin profession. Vi genomgår fortlöpande både interna och externa kurser och utbildningar. På kliniken i Eskilstuna har vi en legitimerad fysioterapeut och tre meriterade naprapater i teamet. Välkommen till oss!

Vi erbjuder stötvågsbehandling, laserbehandling och akupunktur/dry needling.

Prislista

  • Ny- & återbesök : 740kr
  • Student: 650kr
  • Massage: 925 (740kr + 25% moms)

Avbokningspolicy: Avbokas tiden senare än 24h innan avtalad tid, belastas kunden i helhet.

VÅRA TERAPEUTER

Back To Top