Naprapatlandslaget Eskilstuna (tidigare Fysio3)

Vi har som vision att ge den bästa tillgängliga behandlingen genom kompetens, teamwork och helhetssyn. Det sker genom professionalism i det vi gör och ständig utveckling för att hela tiden ligga i framkant.

Kliniken hette tidigare Fysio3 men går nu under namnet Naprapatlandslaget Eskilstuna. Terapeuterna och lokalerna är desamma som tidigare och du möts av samma vänliga och professionella mottagande.

Vi står ofta upptagna i behandling och kan inte alltid svara i telefon. Du får dock snabb och bra hjälp via vårt ServiceCenter som du når på tfn 010-768 10 30.

Vi behandlar bland annat ryggbesvär, onda nackar, huvudvärk och idrottsskador

Vi behandlar alla besvär som är kopplade till muskler och leder. Efter undersökning ger vi dig lämplig behandling och träningsprogram. Skulle vi bedöma att vi även önskar att en läkare tittar på dig så löser vi det tillsammans.

Vi hjälper dig med bland annat axelproblem, ryggskott, hälsporre, nacksmärta, tennis-/ padelarmbåge, spända muskler och mycket mera.

Om Naprapatlandslaget

Naprapatlandslaget är världens största naprapatkedja med över 70 kliniker utspridda i Sverige och Norge. Att vi är så många är även vår styrka, Naprapatlandslaget utvecklas ständigt och vår vision är att förbli ledande inom vårt yrke. Vi har naprapater, fysioterapeuter, kiropraktorer och massörer i vårt team – alla med gedigen utbildning inom sin profession. Vi genomgår fortlöpande både interna och externa kurser och utbildningar. Välkommen till oss!

Vi erbjuder stötvågsbehandling, laserbehandling och akupunktur/dry needling.

Prislista

  • Ny- & återbesök: 855 kr
  • Friskvård/massage: 995 kr (inkl. 25% moms)

Student: 15% rabatt
Pensionär: 10% rabatt

Avbokningspolicy: Avbokas tiden senare än 24h innan avtalad tid, belastas kunden i helhet.

Adress

Björksgatan 6B, 63221 Eskilstuna

Vägbeskrivning

Kliniken ligger mitt emot värmeverket med ingång från Ståhlbergsvägen 7. Parkering finns på baksidan av huset. Välkommen!

Öppettider

Måndag – fredag 08.00-17.00

Vi som jobbar här

John Hallin
BOKA TID
Sandra Berglund
BOKA TID
Moa Nöhr
BOKA TID
Leo Trang
BOKA TID