skip to Main Content
NAPRAPAT

ESKILSTUNA

Naprapatlandslaget Eskilstuna – Här hittar du fysioterapeuter och naprapater (tidigare Fysio3)

Vi har som vision att ge den bästa tillgängliga behandlingen genom kompetens, teamsamarbete och helhetssyn. Det sker genom professionalism i det vi gör och ständig utveckling för att hela tiden ligga i framkant.

Mellan 1. december 2021 och 1. januari 2022 byter Fysio3 namn till Naprapatlandslaget Eskilstuna.

Terapeuterna och lokalerna är de samma som tidigare, det enda som ändras är namnet, och en ny hemsida, nu som Naprapatlandslaget Eskilstuna.

(Naprapatlandslaget har ett callcenter som vi kommer växlas in på så småningom, numret hit är 010 – 768 10 30 – men just nu är det 016 – 14 10 20 som gäller).

Vi behandlar bland annat ryggbesvär, onda nackar, huvudvärk och idrottsskador

Vi behandlar alla besvär som är kopplade till muskler och leder. Efter undersökning ger vi dig lämplig behandling och träningsprogram, och skulle vi bedöma att vi även önskar att en läkare tittar på dig, så löser vi det tillsammans.

Vi hjälper dig med bland annat axelproblem så som impingement, ryggskott, hälsporre, nacksmärta, tennis-/ padelarmbåge, spända muskler och mycket mera.

Om Naprapatlandslaget

Naprapatlandslaget är världens största naprapatkedja med över 40 kliniker utspridda i Sverige och Norge. Att vi är så många är även vår styrka, Naprapatlandslaget utvecklas ständigt och vår vision är att förbli ledande inom vårt yrke. Vi är legitimerade naprapater och utbildade vid Naprapathögskolan i Stockholm. Vi genomgår fortlöpande både interna och externa kurser och utbildningar. Vi heter Naprapatlandslaget – men vi har även fysioterapeuter i temaet, och i Eskilstuna har vi två meriterade fysioterapeuter och två meriterade naprapater.

Vi erbjuder stötvågsbehandling, läs mer här

Vi erbjuder även Laserbehandling.

Prislista

  • Ny- & återbesök : 690kr
  • Student: 570kr
  • Massage: 860 (690kr + 25% moms)

Avbokningspolicy: Avbokas tiden senare än 24h innan avtalad tid, belastas kunden i helhet.

 

VÅRA TERAPEUTER

Back To Top