skip to Main Content
NAPRAPAT

STOCKHOLM STUREPLAN

Bilden visar naprapaterna på Naprapatlandslaget Stureplan

Nu finns vi i nya, fina lokaler på Grev Turegatan 13A, 2 tr.
Den nya kliniken ligger intill Tures, inne i Sturegallerian. Ingång till gallerian från Grev Turegatan (vid Casall). Ca 40 meter in på höger sida hittar du porten 13A. Varmt välkommen!


Naprapat Stureplan – snabb hjälp mitt i Stockholm

På Naprapatlandslaget Stureplan hittar du professionella och duktiga naprapater. Vi försöker hitta en tid till dig snabbt! Genom gedigen undersökning och rätt behandling vill vi få dig på bättringsvägen så att du kan röra dig fritt.

Söker du naprapat på Stureplan är Naprapatlandslaget det naturliga valet. Vi har erfarenhet, kompetens och ett brett utbud av behandlingstekniker;

  • Ledbehandling (Justering/ manipulation samt mobilisering)
  • Muskelbehandling
  • Medicinsk akupunktur
  • Stötvågsbehandling

Naprapaterna som bildar teamet på vår klinik på Stureplan är Ida Johansson, Filip Allerkrans, Viktor Sjödin, Ewa Debatin, Joakim Bogren, Mikaela Pierre Tengvall och Linn Fahmy. Alla har ett genuint intresse för människokroppen och olika typer besvär, allt från kontorsbesvär till idrottsskador.

Om Naprapatlandslaget

Naprapatlandslaget är världens största naprapatkedja med över 50 kliniker utspridda i Sverige och Norge. Att vi är så många är även vår styrka, Naprapatlandslaget utvecklas ständigt och vår vision är att förbli ledande inom vårt yrke. Vi är alla utbildade vid Naprapathögskolan i Stockholm och genomgår fortlöpande både interna och externa kurser och utbildningar.

Vi erbjuder stötvågsbehandling, läs mer här

Se våra priser HÄR.

 

VÅRA TERAPEUTER

Back To Top