stockholm

Naprapat

Stockholm Vasastan

08-22 88 80
Boka tid
Välkommen till Naprapatlandslaget Vasastan - Legitimerade naprapater i Stockholm


Vårt mål är att hjälpa dig bli rörligare, starkare och fri från smärta – nu och för alltid. Vår vision är att vi ska vara ledande i Sverige när det gäller naprapati och manuella behandlingar. Våra naprapater vidareutbildar sig kontinuerligt och vi reser över hela världen för att inhämta kunskap från världens bästa inom naprapati, kiropraktik och manuell terapi. 

På vår klinik i Vasastan i Stockholm är vi fem naprapater som hjälper patienter med allt från akuta besvär som ryggskott eller nackspärr till mer långvariga problem som ett krånglande knä eller en återkommande axelproblematik som inte vill bli bra. Vi behandlar allt från kontorsråttor till elitidrottare och vår styrka är att vi är duktiga på att se på kroppen som en helhet och lägger stor vikt vid att ta reda på och behandla orsaken till besväret och inte symptomet. Du vet redan var du har ont - vi tar reda på orsaken och korrigerar det genom behandling, träning, hemövningar och uppföljning. Detta gör att vi ofta uppnår framgång där andra misslyckats. 

Våra vanligaste behandlingsmetoder är: 

Justering av leder med inskränkt rörlighet - kan vara både i ryggraden men även i andra leder.

Muskulär behandling - framförallt i form av pressur eller ART(active release technique).

Dry-needling (akupunkturbehandling) - kan användas på såväl muskler, muskelfästen, ligament och ledkapslar.                                                                                               

Mobilitetsövningar - syftar till att på olika sätt öka rörligheten - exempelvis olika former av stretching.          

Träningsövningar - vanligen med fokus på att arbeta bort obalanser i styrka mellan höger och vänster sida eller mellan inre och yttre muskellager eller stärka ett område där belastningen är för stor.  

Initialt läggs fokus vanligen på behandling där vi behandlar för att återställa funktionen i kroppen. Det kan exempelvis handla om att justera stela segment av ryggraden som rör sig dåligt och att behandla stela muskler som ytterligare begränsar ryggens rörelseförmåga. När funktionen är återställd läggs fokus på att genom träning, mobilitetsövningar och uppföljning förhindra att besvär återkommer.

Med över 35 naprapatkliniker är Napapratlandslaget världens största naprapatkedja. Tack vare att vi är så stora har vi lyckats rekrytera och vidareutbilda duktiga naprapater. Vårt mål är att förbli ledande inom vår yrkesgrupp, Naprapater.

Vi är av socialstyrelsen legitimerade naprapater och utbildade vid Naprapathögskolan i Stockholm. Vi genomgår fortlöpande både interna och externa kurser och utbildningar.

Varmt välkommen till vår naprapatklinik i Vasastan i Stockholm! 

 

Våra terapeuter

 • Jonas Stockholm

  Jonas Parandian

  Leg. Naprapat
  Telefon: 08-22 88 80 E-post
 • IMG_5495

  Maja Armandt

  Leg. Naprapat
  Telefon: 08-22 88 80 E-post
 • William Stockholm

  William Loikas

  Leg. Naprapat
  Telefon: 08-22 88 80 E-post
 • saramindrebild

  Sara Vogel

  Leg. Naprapat
  Telefon: 08-22 88 80 E-post
 • IMG_3003

  Emma Lindgren

  Leg. Naprapat
  Telefon: Telefon: 08-22 88 80 E-post

Blogg