Naprapatlandslaget i Nyköping – det naturliga valet för dig med smärta och besvär i rörelseapparaten


Från och med den 1:a februari tar Naprapatlandslaget över tidigare Rygg- och Ledkliniken i Nyköping. Vi är glada över att få chansen att fortsätta driva och utveckla den välrenommerade kliniken tillsammans med befintlig personal i samma lokaler som tidigare.

På kliniken finns naprapater, kiropraktorer, fysioterapeuter och massageterapeuter med många års erfarenhet av respektive yrke.

Vi hjälper dig med smärta och besvär i hela rörelseapparaten såsom ryggskott, nackspärr, musarmbåge, huvudvärk, yrsel och idrottsskador. På kliniken kan vi även erbjuda diagnostiskt ultraljud och ergonomiska fotbäddar. Alla är precis lika välkomna, elitidrottare som soffpotatis, ung som gammal!

Regionavtal
På kliniken i Nyköping erbjuder vi patienter med besvär från nacke, axlar, bröstrygg och ländrygg behandling via Regionavtal. Regionavtalet gäller för närvarande endast hos våra legitimerade naprapater. Observera att tid måste bokas via ServiceCenter och inte går att boka via vår online-bokning.

Behandlingarna på regionavtalet kostar 250:- per behandling. Avgiften betalas på plats efter ditt besök. Är du under 19 år eller över 85 år så är besöket avgiftsfritt. Har du frikort får du självklart nyttja det och då kostar behandlingen ingenting för dig som patient.

Det finns möjlighet att nyttja 4 behandlingar per person och i mån av plats. Du får endast utnyttja dina behandlingar hos oss om du inte redan har gått på behandling hos någon annan kiropraktor eller naprapat på regionavtalet i Sörmland. Det krävs ingen remiss. Det finns ingen garanti att du kan få en behandling på regionavtalet och väntetider på dessa tider är vanliga. Vi har en begränsad kvot per månad som vi får fylla med x antal behandlingar/år.

Om Naprapatlandslaget

Naprapatlandslaget är världens största naprapatkedja med över 70 kliniker utspridda i Sverige och Norge. Att vi är så många är även vår styrka. Naprapatlandslaget utvecklas ständigt och vår vision är att förbli ledande inom vårt yrke. Vi är legitimerade naprapater och utbildade vid Naprapathögskolan i Stockholm. Vi genomgår fortlöpande både interna och externa kurser och utbildningar.

Vårt mål är att hjälpa dig nå dina mål. Varje dag utsätts du för belastningar som sätter din kropp i obalans. Efter ett tag upplevs ett eller flera symtom; mental och/eller fysisk (smärta, trötthet, stelhet etc). Symtomen är varningssignaler från kroppen om skada – något måste göras för att återupprätta optimal funktion. Vårt jobb är att hjälpa dig att återfå balans i kroppen så att bättre livskvalitet uppnås.

VÅRA PRISER

Naprapat/kiropraktor/fysioterapeut
Nybesök/återbesök: 755 kr
Landstingsbehandling nybesök/återbesök: 250 kr
Diagnostiskt ultraljud: 755 kr
Massage/friskvård: 945 kr (inkl. moms)
Helgpris: 855 kr

Massageterapeut
Massage 30 min: 550 kr (inkl. moms)
Massage 40 min: 700 kr (inkl. moms)
Massage 50 min: 800 kr (inkl. moms)

Övriga tjänster:
Medicinskt formade iläggssulor: 1 950 kr
Curest VR: 2500 kr / 12 ggr
Curest VR: 1500 kr / 6 ggr

Pensionärsrabatt 10%
Studentrabatt 15%

Avbokningspolicy
Avbokning ska ske senast 24 timmar innan avsatt tid. Ej avbokad tid belastas kunden i sin helhet.

Adress

Norrköpingsvägen 13, 611 38 Nyköping

Vägbeskrivning

Gå in i stora ingången till Biostaden. Du hittar oss i den stora foajén till höger, mittemot biografens kassor. Bilparkering finns utanför eller på andra sidan Norrköpingsvägen enligt skyltar. Varmt välkommen!

Öppettider

Måndag – fredag: 07-18
Vi har även öppet de flesta lördagar.

Akuta tider varje dag!

Diagnostiskt ultraljud

Vi erbjuder även undersökning med diagnostiskt ultraljud.

Ergonomiska fotbäddar

Vi erbjuder även medicinskt formade iläggssulor.

Vi som jobbar här

Linnéa Cederquist
BOKA TID
Elizabeth Helger
BOKA TID
Ingela Steen
BOKA TID
Michael Ramberg
BOKA TID
Lovisa Wetterstedt
BOKA TID
Håkan Zetterblom
BOKA TID
Doris Hansson Kalmár
BOKA TID
Malin Hellgren
BOKA TID
Monica Wahlne
BOKA TID