skip to Main Content
NAPRAPAT

STOCKHOLM ARENASTADEN

Välkommen till Naprapatlandslaget Solna Arenastaden, precis intill Mall of Scandinavia.

Varmt välkommen till oss på Naprapatlandslaget Arenastaden!

På vår klinik i Arenastaden hittar du professionella och passionerade naprapater. Vi försöker hitta en tid till dig snabbt, och genom undersökning och rätt behandling få dig på bättringsväg så att du kan röra dig besvärsfritt.

Söker du naprapat i Arenastaden, är Naprapatlandslaget det naturliga valet, vi har erfarenhet, kompetens och ett brett utbud av behandlingstekniker;

  • Ledbehandling (Justering/ manipulation samt mobilisering)
  • Muskelbehandling
  • Medicinsk akupunktur
  • Stötvågsbehandling

Naprapaterna som bildar teamet på vår klinik i Arenastaden är Jenny Pollak, Victor Hjelmström, Linnea Rydberg, Markus Adamsson, Caroline Fränneby, Jimmy Dandemar och Rafael Touma.

Alla har ett genuint intresse för människokroppen och olika typer besvär, från kontorsbesvär till idrottsskador.

Om Naprapatlandslaget

Naprapatlandslaget är världens största naprapatkedja med över 40 kliniker utspridda i Sverige och Norge. Att vi är så många är även vår styrka, Naprapatlandslaget utvecklas ständigt och vår vision är att förbli ledande inom vårt yrke. Vi är legitimerade naprapater och utbildade vid Naprapathögskolan i Stockholm. Vi genomgår fortlöpande både interna och externa kurser och utbildningar.

Vårt mål är att hjälpa dig nå dina mål. Varje dag utsätts du för belastningar som sätter din kropp i obalans. Efter ett tag upplevs ett eller flera symtom, mental och/eller fysisk (smärta, trötthet, stelhet etc). Symtomen är en varningssignal från kroppen om skada – något måste göras för att återupprätta optimal funktion. Vårt jobb är att hjälpa dig till balans, så att bättre livskvalitet uppnås. Så har du ont i ryggen, nacken eller någon annanstans? Ta kontakt med oss så hjälper vi dig att komma till rätta med dina problem.

Se våra priser HÄR.

Alltid lördagsöppet på Odenplan, 10.00-15.00.

VÅRA TERAPEUTER

Back To Top