skip to Main Content
NAPRAPAT

STOCKHOLM ARENASTADEN

Välkommen till Naprapatlandslaget Arenastaden i Solna, precis intill Mall of Scandinavia.

På vår klinik hittar du professionella och passionerade naprapater. Vi försöker alltid hitta en tid till dig snabbt. Genom undersökning och rätt behandling är vårt mål att få dig på bättringsvägen så att du kan röra dig fritt och bli kvitt dina besvär.

Söker du naprapat i Arenastaden är Naprapatlandslaget det naturliga valet! Vi har erfarenhet, kompetens och ett brett utbud av behandlingstekniker;

  • Ledbehandling (Justering/manipulation samt mobilisering)
  • Muskelbehandling
  • Medicinsk akupunktur
  • Stötvågsbehandling

Naprapaterna som utgör teamet på kliniken är Jenny Pollak, Victor Hjelmström, Linnea Rydberg, Markus Adamsson, Caroline Fränneby, Rafael Touma och Kevin Hermansson.

Alla har ett genuint intresse för människokroppen och olika typer besvär – allt från kontorsbesvär till idrottsskador.

Om Naprapatlandslaget

Naprapatlandslaget är världens största naprapatkedja med över 50 kliniker utspridda i Sverige och Norge. Att vi är så många är även vår styrka. Naprapatlandslaget utvecklas ständigt och vår vision är att förbli ledande inom vårt yrke. De flesta av oss är naprapater, utbildade vid Naprapathögskolan i Stockholm. Vi har dock även kiropraktorer, fysioterapeuter och massageterapeuter på vissa kliniker. Vi genomgår fortlöpande både interna och externa kurser och utbildningar.

Vårt mål är att hjälpa dig nå dina mål. Varje dag utsätts du för belastningar som sätter din kropp i obalans. Ibland upplevs ett eller flera mentala och/eller fysiska symtom såsom smärta, trötthet eller stelhet. Symtomen är en varningssignal från kroppen om skada – något måste göras för att återupprätta optimal funktion. Vårt jobb är att hjälpa dig att återupprätta balans så att bättre livskvalitet uppnås. Har du ont i ryggen, nacken eller någon annanstans? Ta kontakt med oss så hjälper vi dig att komma till rätta med dina problem!

Vi har alltid lördagsöppet mellan klockan 10:00 och 15.00 på våra kliniker på Arenastaden, Odenplan och Hammarby Sjöstad.

Se våra priser HÄR.

VÅRA TERAPEUTER

Back To Top