Välkommen till Naprapatlandslaget Arenastaden i Solna, precis intill Mall of Scandinavia.

På vår klinik hittar du professionella och passionerade naprapater och fysioterapeuter. Vi försöker alltid hitta en tid till dig snabbt. Genom undersökning och rätt behandling är vårt mål att få dig på bättringsvägen så att du kan röra dig fritt och bli kvitt dina besvär.

Söker du naprapat i Arenastaden är Naprapatlandslaget det naturliga valet! Vi har erfarenhet, kompetens och ett brett utbud av behandlingstekniker;

 • Ledbehandling (Justering/manipulation samt mobilisering)
 • Muskelbehandling
 • Medicinsk akupunktur
 • Stötvågsbehandling

Terapeuterna som utgör teamet på kliniken är Victor Hjelmström, Linnea Rydberg, Kevin Hermansson, Sara Lind, Vignir Bjarnason och Frida Linder. Alla har ett genuint intresse för människokroppen och olika typer besvär – allt från kontorsbesvär till idrottsskador.

Om Naprapatlandslaget

Naprapatlandslaget är världens största naprapatkedja med över 70 kliniker utspridda i Sverige och Norge. Att vi är så många är även vår styrka. Naprapatlandslaget utvecklas ständigt och vår vision är att förbli ledande inom vårt yrke. De flesta av oss är naprapater, utbildade vid Naprapathögskolan i Stockholm. Vi har dock även kiropraktorer, fysioterapeuter och massageterapeuter på vissa kliniker. Vi genomgår fortlöpande både interna och externa kurser och utbildningar.

Vårt mål är att hjälpa dig nå dina mål. Varje dag utsätts du för belastningar som sätter din kropp i obalans. Ibland upplevs ett eller flera mentala och/eller fysiska symtom såsom smärta, trötthet eller stelhet. Symtomen är en varningssignal från kroppen om skada – något måste göras för att återupprätta optimal funktion. Vårt jobb är att hjälpa dig att återupprätta balans så att bättre livskvalitet uppnås. Har du ont i ryggen, nacken eller någon annanstans? Ta kontakt med oss så hjälper vi dig att komma till rätta med dina problem!

Vi har alltid lördagsöppet mellan klockan 10:00 och 15.00 på våra kliniker på Arenastaden, Odenplan och Hammarby Sjöstad.

Varmt välkommen!

 


Våra priser


 

PRISKLASS 1

Besök hos naprapat, kiropraktor eller fysioterapeut (Frida, Kevin, Vignir, Sara)

  • Nybesök/återbesök: 875 kr
  • Massage/friskvård: 995 kr (inkl. 25% moms)
  • Helgpris: 995 kr

PRISKLASS 2

Besök hos legitimerade terapeuter med mångårig erfarenhet och minst 5 st avancerade vidareutbildningar (Linnéa och Victor)

  • Nybesök/återbesök/friskvård: 995 kr

Pensionärsrabatt: 10%
Studentrabatt: 15%

 

Avbokningspolicy
Alla besök ska avbokas minst 24 timmar innan bokad tid. Ej avbokad tid debiteras.

Adress

Evenemangsgatan 17, 169 79 Solna

Vägbeskrivning

På gatuplan, med Vattenfall och restaurang Skålen som närmaste grannar, och Mall of Scandinavia precis mitt emot på gatan. Gångavstånd till pendel och tunnelbana. Välkommen!

Öppettider

Måndag-Torsdag: 07.00-19.00
Fredag: 07.00-18.00
Lördag: 10.00-15.00

Akuta tider varje dag.

Vi som jobbar här

Sara Lind
BOKA TID
Linnea Rydberg
BOKA TID
Victor Hjelmström
BOKA TID
Vignir Bjarnason
BOKA TID