skip to Main Content
NAPRAPAT

STOCKHOLM HÖTORGET

Din naprapat i Stockholm Hötorget – Som kund hos oss garanterar vi dig professionell hjälp

Aktuellt: Naprapatlandslaget Hötorget kommer under juni månad att avvecklas från nuvarande adress. Sista arbetsdagen på Kungsgatan 37 blir 26 juni 2020. Filip Allerkrans kommer vara tillgänglig på vår klinik på Stureplan efter detta datum till annat sagts. Emil Flink kommer finnas tillgänglig på vår nyöppnade klinik i Norrtälje samt på Södermalm, Stockholm!

Vid frågor finns vi tillgängliga på Filip@naprapatlandslaget.se & Emil.Flink@naprapatlandslaget.se

—————————————————————————————————————————————————–

Vårt mål är att hjälpa dig nå dina mål. Varje dag utsätts du för belastningar som sätter din kropp i obalans. Efter ett tag upplevs ett eller flera symtom, mental och/eller fysisk (smärta, trötthet, stelhet etc). Symtomen är varningssignal från kroppen om skada – något måste göras för att återupprätta optimal funktion. Vårt jobb är att hjälpa dig till balans, så att bättre livskvalitet uppnås.

Naprapatlandslaget är världens största naprapatkedja med över 40 kliniker utspridda i Sverige och Norge. Att vi är så många är även vår styrka, Naprapatlandslaget utvecklas ständigt och vår vision är att förbli ledande inom vårt yrke. Vi är legitimerade naprapater och utbildade vid Naprapathögskolan i Stockholm. Vi genomgår fortlöpande både interna och externa kurser och utbildningar.

Se våra priser HÄR.

Behandlingar avbokas senast 24 h innan avtalad tid. Avbokningar senare än 24 h belastas kunden i sin helhet.

Använd porttelefonen om dörren från Kungsgatan är låst.

VÅRA TERAPEUTER

Back To Top