Naprapat Stureplan – snabb hjälp mitt i Stockholm

På Naprapatlandslaget Stureplan hittar du professionella och duktiga naprapater. Vi försöker hitta en tid till dig snabbt! Genom gedigen undersökning och rätt behandling vill vi få dig på bättringsvägen så att du kan röra dig fritt.

Söker du naprapat på Stureplan är Naprapatlandslaget det naturliga valet. Vi har erfarenhet, kompetens och ett brett utbud av behandlingstekniker;

  • Ledbehandling (Justering/ manipulation samt mobilisering)
  • Muskelbehandling
  • Medicinsk akupunktur
  • Stötvågsbehandling

Naprapaterna som bildar teamet på vår klinik på Stureplan är Ida Johansson, Filip Allerkrans, Viktor Sjödin, Joakim Bogren, Linn Fahmy och David Persson. I februari ansluter även Erica Svanhagen till teamet. Alla har ett genuint intresse för människokroppen och olika typer besvär, allt från kontorsbesvär till idrottsskador.

Kliniken ligger inne i Sturegallerian, precis intill Tures. Ingång sker från Grev Turegatan (vid Casall). Ca 40 meter in på höger sida hittar du porten 13A och 2 trappor upp finns vi!

Varmt välkommen!

Om Naprapatlandslaget

Naprapatlandslaget är världens största naprapatkedja med över 70 kliniker utspridda i Sverige och Norge. Att vi är så många är även vår styrka, Naprapatlandslaget utvecklas ständigt och vår vision är att förbli ledande inom vårt yrke. Vi är alla utbildade vid Naprapathögskolan i Stockholm och genomgår fortlöpande både interna och externa kurser och utbildningar.

Vi erbjuder stötvågsbehandling, läs mer här

Våra priser

Nybesök/återbesök: 875 kr
Friskvård/massage: 995 kr (inkl. 25% moms)

Adress

Grev Turegatan 13A, 114 46 Stockholm

Vägbeskrivning

Du hittar oss i Sturegallerian, adress Grev Turegatan 13A, 2 tr. Ingång via Sturegallerian på Grev Turegatan. På höger sida, ca 15 meter innanför huvudentrén vid restaurang Ture, hittar du vår trappuppgång. Portkod till dörren skickas med bekräftelsemail och SMS. Ring oss om du inte hittar! Bra kommunikation med tunnelbana (Östermalmstorg) och bussar.

Öppettider

Måndag – Torsdag: 07.00-18.00
Fredag: 08:00-15:00

Akuta tider varje dag.

Vi som jobbar här

Viktor Sjödin
BOKA TID
Filip Allerkrans
BOKA TID
Ida Johansson
BOKA TID
Erica Svanhagen
BOKA TID
Joakim Bogren
BOKA TID
Linn Fahmy
BOKA TID