skip to Main Content
NAPRAPAT

STOCKHOLM STUREPLAN

Naprapat Stureplan – Snabb hjälp mitt i Stockholm

På Naprapatlandslaget Stureplan hittar du professionella och duktiga naprapater. Vi försöker hitta en tid till dig snabbt, och genom undersökning och rätt behandling få dig på bättringsväg så att du kan röra dig besvärsfritt.

Söker du naprapat på Stureplan, är Naprapatlandslaget det naturliga valet, vi har erfarenhet, kompetens och ett brett utbud av behandlingstekniker;

  • Ledbehandling (Justering/ manipulation samt mobilisering)
  • Muskelbehandling
  • Medicinsk akupunktur
  • Stötvågsbehandling

Naprapaterna som bildar teamet på vår klinik på Stureplan är Ida Johansson, Filip Allerkrans, Emil Ambertsson, Ewa Debatin, Joakim Bogren, Mikaela Pierre Tengvall och Erik Gustafsson. Alla har ett genuint intresse för människokroppen och olika typer besvär, från kontorsbesvär till idrottsskador.

Om Naprapatlandslaget

Naprapatlandslaget är världens största naprapatkedja med över 40 kliniker utspridda i Sverige och Norge. Att vi är så många är även vår styrka, Naprapatlandslaget utvecklas ständigt och vår vision är att förbli ledande inom vårt yrke. Vi är legitimerade naprapater och utbildade vid Naprapathögskolan i Stockholm. Vi genomgår fortlöpande både interna och externa kurser och utbildningar.

Vi erbjuder stötvågsbehandling, läs mer här

Se våra priser HÄR.

 

VÅRA TERAPEUTER

Back To Top