skip to Main Content

Huvudvärk drabbar 3% av oss dagligen och 10% minst en gång i veckan. Det finns många olika sorters huvudvärk, men oftast är det inget farligt som ligger bakom. Huvudvärken kommer vanligen från spänningar i muskler och nedsatt rörelse i kotorna. Statisk arbetsställning och stress kan ofta ligga bakom symptomen. Vi hjälper dig med att släppa på spänningarna genom ledjustering och muskelbehandling och ger dig verktyg för att kunna motverka återfall.

En plötsligt uppkommen huvudvärk som du inte känner igen bör tas på allvar.

Spänningshuvudvärk: Troligen den vanligaste huvudvärken. Kommer ofta i samband med att man känner sig stel i nacken. Smärtan sträcker sig vanligen från bakhuvudet till hjässa och panna. Förvärras ofta i perioder då man jobbar extra mycket eller har det stressigt.

Migrän: Oftast en ensidig kraftig smärta i ena sidan av ansikte och huvud. Andra vanliga symptom är illamående och känslighet för höga ljud eller starkt ljus. Det finns många olika sorters migrän och man vet inte helt vad som ligger bakom. Migrän kan ibland vara likt spänningshuvudvärken och i vissa fall kan spänningshuvudvärk utlösa migrän.

BLOGG

Naprapat ute på ditt företag

Visste du att vi på Naprapatlandslaget även erbjuder behandlingar ute på företag? Vi har sedan…

Naprapatlandslaget Norra Bantorget!

Kliniken har flyttats och finns numera på Stureplan, Birger Jarlsgatan 18, trapphus A, vån 1.…

Back To Top